Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Astrid Noacks Atelier

Rådmandsgade 34, 2200 København N


Læsninger i ANA #7

Maja Liisberg Poulsen, Maria Nørholm Ramouk

04.02.2018 -
FACEBOOKEVENT


Den syvende udgave af Læsninger i ANA udvider formatet både i forholdet mellem publikum og oplæser og den tidslige udstrækning. Maja Liisberg Poulsen & Maria Nørholm inviterer til en fem timer lang kollektiv oplæsning af deres fælles tekstarbejde.

"Hvis der er noget, jeg gerne vil huske, kan jeg skrive det ned; jeg kan ikke huske om det er sandheden jeg skriver."

Det er to års korrespondance der skal læses og forfatterne har stillet følgende rammer op:

På hver af de fire stole ligger et udprint af teksten. Hvert udprint har en farvemarkering. Markeringerne er et forslag til en oplæsning, som du kan vælge at følge. Du har hele teksten i dit print og kan derfor følge med og se hvad de andre læser. Når I når til de passager der er markeret i din tekst, kan du læse dem højt. Hvis alle følger disse anvisninger, vil teksten læses kronologisk op af fire stemmer. Det er helt fint blot at følge anvisningerne, men du er meget velkommen til at udforske og udfordre denne orkestrering; du kan interagere med og aktivere teksten, som du vil. Du kan til hver en tid springe frem og tilbage i teksten, læse højt af passager der ikke er markeret i din tekst, gentage den samme linje etc.. Føl rummet og hinanden.

Når du ikke har lyst til at læse videre, bedes du lægge teksten på stolen igen, slået op der hvor du er nået til, så en anden kan indtage pladsen. Læsningen fortsætter så længe der er én der læser, dvs. at det ikke er nødvendigt at alle stemmer er besat for at gennemføre en læsning, ligesom at der ikke er nogen grænse for, hvor mange der kan tage del i tekstfortolkningen samtidig. Du kan træde ind og ud af læsningen, som du vil. Du må meget gerne læse op mere end én gang.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
Krabbesholm Højskole
TAl R - Glyptoteket
Københavns Kunstskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Kunstskolen Spektrum