Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Rønnebæksholm

Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

MAIL: info@roennebaeksholm.dk

TLF: +45 5578 5340

WEB: roennebaeksholm.dk

Torsdag til søndag samt helligdage kl. 12–17


Kyndelmisse

02.02.2017 -
FACEBOOKEVENT


Kyndelmisse er en af vinterens traditioner på Rønnebæksholm. 

Torsdag d. 02. februar kl. 18.00 fejres det at vinteren er halvvejs omme, og det går mod lysere tider. Kyndelmissen fejres med middag, tale af Klaus Eusebius Jakobsen og underholdning med lokale Vox Viva.

Igen i år er denne gamle fest for lys og vintertid rammen om et kulturelt arrangement. På Rønnebæksholm fejres kyndelmissen i de skønne omgivelser i Herskabsstalden. Aftenen vil indledes med en dejlig middag og hyggeligt samvær.

Herudover byder aftenen på kyndelmissetale – som i år holdes af forhenværende rektor på Herlufsholm Skole & Gods, Klaus Eusebius Jakobsen. Klaus Eusebius Jakobsen er kendt for sine 22 velrenommerede år som rektor på Herlufsholm. Selvom han i 2016 stoppede på kostskolen, er han stadig en engageret og driftig mand med meget på hjerte, hvorfor han også kandidat til byrådet ved kommunevalget i 2017. Der vil også indgå musikalske indslag med fællessang og underholdning med den lokale vokalgruppe, Vox Viva. Vox Viva synger et flerstemmigt repertoire i blandede genrer - både a capella og med akkompagnement. 

Der er med andre ord lagt op til en hyggelig og underholdende aften i lysets skær. 

Ved festlighederne serveres velkomstdrink, 2 retters menu - hovedret og dessert - incl. 2 glas vin og kaffe. 

Prisen for hele arrangementet er kr. 200,00 for medlemmer af venneforeningen og kr. 250,00 for ikke-medlemmer. Husk at medbringe medlemskort til forevisning ved ankomst med venneforeningsbilletter.

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Lilith Performancestudio
Krabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
TAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum