Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Kunstscenen

Tagensvej 147, 2400 København


Kunstscenen Lukker / Close Call

20.09.2019 -
FACEBOOKEVENT


FREDAG D. 20. SEPTEMBER lukker vi Kunstscenen med en afslutningsfest / 1-dags udstilling, hvor alle der vil, er inviteret til at deltage med et værk!

Hvis du har lyst til at være med, skal du sende dit navn til closecall@kunstscenen.xyz senest tirsdag d. 17. september - og komme forbi med dit værk på selve dagen, altså fredag d. 20. september, mellem kl. 10 og 13. Du har frie hænder til at bestemme, hvor dit værk skal være på Kunstscenen efter først-til-mølle princippet, og du står selv for installationen, evt. med vores hjælp. Hvis du ønsker at bidrage med noget mere immaterielt som fx en performance eller et lydværk, er du selvfølgelig også meget velkommen. Vi laver ud fra værkerne en plan over rummet med navne og titler, hvorfor alle værker (begivenheder m.v.) skal være på plads senest kl. 13.

Udstillingen / afslutningsfesten åbner samme dag kl. 17 - ?. Der vil være grill, bar og musik og lys, når det bliver mørkt. Mere info følger.

Når afslutningsfesten er ved at være ovre, må du gerne tage dit værk med igen. Du kan også hente det dagen efter om lørdagen, hvis det er mere belejligt. Søndag d. 22. vil Kunstscenen blive afmonteret og væggene taget ned. Eventuelle værker, der ikke til den tid er blevet afhentet, vil blive lagt ude i buskene, som det seneste år har fungeret som vores lager.

Vi har valgt at sende invitationen ud til alle på vores mailingliste. Spred gerne ordet og send videre i dit netværk. Vi laver også et opslag på sociale medier og sætter sedler op i lokalområdet. Udstillingen er tænkt som et open call til alle, for at udforske grænseløshed og tab af kontrol i en indrammet situation, hvor resultatet blæser som vinden.

Vi håber, du har lyst til at deltage og fejre, at Kunstscenen lukker ned.

Mange hilsner,
Kåre og Magnus
Kunstscenen.xyz

Skriv kommentarTAl R - Glyptoteket
Krabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø
Kunstskolen Spektrum