Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Trapholt

Æblehaven 23, 6000 Kolding

MAIL: kunstmuseum@trapholt.dk

TLF: +45 7630 0530

WEB: trapholt.dk

Tirsdag - søndag 10-17, onsdag 10-20


Kunsthåndværker- og designmarked

41 af landets dygtigste kunsthåndværkere og designere

24.05.2015 -


41 af landets dygtigste kunsthåndværkere og designere kommer til Trapholt i Pinsen. Museet byder velkommen til kunsthåndværkermarked, hvor 41 professionelle kunsthåndværkereog designere forvandler Trapholts park til en oase af markedsstemning med værker i blandt andet glas, keramik, tekstil og guld.

Traditionen tro slår museet dørene op på vid gab og giver gratis entre til alle besøgende både søndag og mandag i pinsen. Kommunikationschef på Trapholt Trine Nissen fortæller: "Vi har fået etableret et pinsemarked, som på en god facon blander oplevelsen af at se kunsthåndværk og få en snak med kunstnerne selv med muligheden for at spise i cafeen og opleve museets andre udstillinger. Vores samarbejde med brancheforeningen Danske Kunsthåndværkere gør, at vi kan sikre et tårnhøjt niveau blandt udstillerne, hvilket i sidste ende kommer alle gæsterne til gode, og giver nogle gode dage for alle."

Pinsemarkedet foregår i Trapholts park med udsigt over Kolding Fjord. I år vil der desuden være et mindre børneværksted, hvor børnene sammen med en guide kan lave deres egen pinsesol - særligt velegnet for børn ml. 6 og 10 år.
Cafeen er åben under hele arrangementet, men anbefaler at man reserverer bord. Desuden tænder de op i grillen i parken og serverer fadøl, hvis vejret tillader det.

24. + 25. maj kl. 10-17. Gratis entre begge dage.

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
Kunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole