Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Galleri North

Nørregade 7C kld., 1165 København K

TLF: +45 3311 1561

WEB: northart.dk/?page_id=1512 _bla...

Ondag-Fredag: 13-17, Lørdag 11–14


Københavnersalonen: Vækst

Victoria Friis, Tove Hummel, Lene Stevns Jensen, Tove Gjerløv Dehn, Vibeke Winberg, Lilybeth Sebaldus, Reiko Tange, Dorthe Grum­-Schwensen, Pia Stuer Lauridsen, Kirsten Bohn, Grethe Tranberg, Birgitta Hallberg , Jeff Ibbo, Winnie Vöge, Birthe Ohsten

03.03.2016 - 31.03.2016
FACEBOOKEVENT


Københavnersalonen: Vækst (Installation view), 2016.

Københavnersalonen: Vækst (Installation view), 2016.

Københavnersalonen: Vækst (Installation view), 2016.

PRESSEMEDDELELSE

"Emnet for udstillingen er "Vækst". Et ord der er meget brugt i medier og af alle der mener at have andel i samfundsudviklingen, men som også er under angreb som et fyord i visse kredse. 

Vi repræsenterer nok overvejende disse kredse så der er lagt op til at nogen måske får kam til det vildtvækstvoksende hår"

Københavnersalonen er en gruppe af kunstnere som alle er medlem af BKFs Københavnerafdeling. De mødes en gang om måneden for at drøfte løst og fast, om alle de emner og problemer der angår deres arbejde og liv med kunst. Og for at komme ud over det isolerede liv, det er at være kunstner i dag. Det er selve ideen i deres Salon, men for at lokke kunstnere til har de en ide om at udstille med jævne mellemrum og skal så nu udstille i Galleri North.

  

Udstillingen slutter torsdag 31. marts 2016 

Skriv kommentar