Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Kunsthal Charlottenborg

Nyhavn 2, 1051 København K

MAIL: info@kunsthalcharlottenborg.dk

TLF: +45 3313 4022

FAX: +45 4533 1425

WEB: kunsthalcharlottenborg.dk

Tirsdag - fredag 12-20, lørdag - søndag 11-17


Kim Richard Adler Mejdahl: Meltdown

Kim Richard Adler Mejdahl

07.03.2018 -
FACEBOOKEVENT


Denne aftens Charlottenborg Art Talk afholdes af Kim Richard Adler Mejdahl, der modtog Forårsudstillingens Solopris med værkerne ODE og No Ozone. Juryen begrundede deres valg ved at prise værkerne for deres "[...]energifyldte univers, hvis intense personlige udtryk slører grænserne mellem kunst og liv".

Netop dette vil stå som aftenens tema, hvor Kim i samtale med Charlottenborgfondens formand Thomas Lindvig vil præsentere en praksis, der konstant tager brug af kunstnerens private og personlige liv med en mission om at afsløre alle de store, intersubjektive træk, som ligger i ét menneskes lille, partikulære smertehistorie.

Kim Richard Adler Mejdahl studerer på Det Kongelige Danske Kunstakademi og har siden 2013 optrådt og udgivet musik under sit alias Kim Kim. Dette har medført, ifølge kunstneren, en splittethed i sin selvforståelse. Kim Richard Adler Mejdahl og Thomas Lindvig åbner for debat med publikum med spørgsmålene: Hvornår er noget kunst, hvornår er noget blot musik? Passer noget bedst på væggen i en kunsthal og noget andet bedst på scenen i en mørk techno-hal? Men vigtigst af alt: Er det ligegyldigt med disse overvejelser?

Denne aftens Charlottenborg Art Talk afholdes kl. 17-18:30, og entréen er gratis. Kunsthal Charlottenborg har åbent for udstillingerne indtil kl. 20

Skriv kommentarTAl R - Glyptoteket
Københavns Kunstskole
Krabbesholm Højskole
Kunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø