Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Kunsthal Charlottenborg

Nyhavn 2, 1051 København K

MAIL: info@kunsthalcharlottenborg.dk

TLF: +45 3313 4022

FAX: +45 4533 1425

WEB: kunsthalcharlottenborg.dk

Tirsdag - fredag 12-20, lørdag - søndag 11-17


Jota Mombaça & Daniel Lourenço

Jota Mombaça, Daniel Lourenço

13.01.2018 -
FACEBOOKEVENT


Som en del af udstillingen Ovartaci & Galskabens Kunst kan den brasilianske performancekunstner og skribent Jota Mombaça opleves i to performances på den sidste lørdag i udstillingen.

WE AGREED NOT TO DIE' (solo performance) af Jota Mombaça (med special guest: Daniel Lourenço)
• 13 Januar kl 13
7 knive over et hvidt flag, som en profeti og et løfte: de vil ikke slå os ihjel nu. Denne performance er en fortsættelse af værket NÃOVÃO, der er en del af Ovartaci & Galskabens Kunst.

'untitled, unreasonable' (reading session) af Jota Mombaça & Daniel Lourenço
• 13 Januar kl 16
Jota Mombaça og Daniel Lourenço sammenfletter oplæsninger af deres respektive fragmentariske og poetisk prosa-tekster, kredsende om urimelighedernes problematikker; affektivitet; relationer formet af kriser; angst; legemliggjort politisk kamp; depression og galskabens etik. Oplæsningen foregår på engelsk, corro og portugisisk.

Bio
Jota Mombaça (1991) er en ikke-binær bicha, født og opvokset i nordøst i Brasilien, som skriver om og performer relationerne mellem monstruositet og menneskehed, kuir-studier, de-colonial turns, politisk intersektionalitet, antikolonial retfærdighed, voldens redistritubion, visionære fiktioner, verdens ende og spændinger mellem etik, æstetik, kunst og politik i vidensproduktionerne i det globale south-of-the-south.

Daniel Lourenço (1988) er forsker og forfatter, der bor og arbejder i Lissabon. Han har en master i Sexual Dissidence in Litterature and Culture ved Sussex Universitet, og er ph.d. ved universitetet i Lissabon, hvor han forsker i de formelle taktikker og affektive, race- og kønspolitiske aspekter i Kathy Acker's forfatterskab. Han er forfatteren til den poetiske pamflet Lábio / Abril (Traveller, 2015" and "fox, closet & fist" (Winter Olympics, 2017).

Skriv kommentarLilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole
TAl R - Glyptoteket
Kunsthøjskolen på Ærø