Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

OK Corral

Rolighedsvej 9, 1958 Frederiksberg

MAIL: okcorralexhibit@gmail.com

TLF: +45 4162 1987

WEB: okcorral.dk

Onsdag - lørdag kl. 13-17


Jeg er kommet for at slå tiden ihjel

Elevatorfører feat. Niels Farup

16.12.2018 - 22.12.2018
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Midt i glødende identitetspolitiske kampe og samfundsnedbrydende storkriser er Elevatorfører i stedet kommet for at slå tiden ihjel og bringe publikum ind i et sansemættende rum, hvor lyde og billeder for en stund kan tage forrang og du kan lade forestillingerne få frit løb. Forestillingerne om en bedre verden, et helt andet liv eller måske bare en lykkelig højtid.

Med denne popup-udstilling giver vi publikum mulighed for at opleve ny original musik i samspil med den danske kunstner Niels Faarups forunderlige billedverden 

Niels Faarup var en produktiv ung, kunstner der i slut-tresserne og start-halvfjerdserne skabte en række psykedeliske billedværker, gerne ved hjælp af maleteknikker og grafiske præg, han udviklede som små visuelle eksperimenter. Ligesom Faarups billeder balancerer Elevatorførers sange mellem det udsyrede, abstrakte og det mere ligefremme og konkrete, dette sammenfald har inspireret os til at forsøge og forene vores musikalske univers med Faarups visuelle verden.

Vi kalder projektet for Jeg er kommet for at slå tiden ihjel, efter et af de helt centrale numre blandt bandets nye sange. Elevatorførers musik har på det seneste antaget en noget mørkere tone og præsenterer lytteren for en fortættet og intens oplevelse. På billedsiden er det Niels Faarups nu ”størknede” liquid lightshow-værker fra slut-tresserne, vi gør brug af. Som et trippet tovejs-blik ind og ud af musikkens rum, bliver de projiceret på udstillingslokalets vægge. 

Om Elevatorfører
Jeg er kommet for at slå tiden ihjel markerer begyndelsen på en fejring af Elevatorførers 10 års-jubilæum. Elevatorfører er et kollektiv, der består af musikere og billedkunstnere. Gruppen står for det samlede bidrag af numre, tekster og artwork. Bandets virke tæller også videoproduktion og scenerekvisitter, der indgår i skabelsen af dynamiske koncerter, hvor publikum transporteres ind i bandets særlige, farverige univers.

Til foråret 2019 udgiver Elevatorfører et nyt album baseret på musikken og visuals skabt til denne udstilling.

Til åbningen optræder middelalderorkestret Almune, som også medvirker på Elevatorførers kommende plade,  live sammen med folk fra Elevartorfører. Det bliver bliver dronende, håndspillet og inciterende!

Skriv kommentarKøbenhavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
TAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum