Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

ARoS

Aros Allé 2, 8000 Aarhus C

MAIL: info@aros.dk

TLF: +45 8730 6600

FAX: +45 8730 660

WEB: aros.dk

Tirsdag - fredag 10-21, lørdag - søndag 10-17. Mandag 10-21 i juni, juli og august. Ellers lukket


James Bridle, Seamless Transition, 2015

James Bridle

11.10.2016 -
FACEBOOKEVENT


James Bridle vil tale om en række af sine værker, som kan ses på udstillinger flere steder i Aarhus. Fælles for disse værker er, at de benytter digitalt materiale til at undersøge, hvordan overvågningssystemer, militærteknologi og problemstillinger i forhold til statsborgerskab griber ind i hinanden og skaber verden – og hvordan journalistik, lovgivning og kunst kan bringes i anvendelse heroverfor.

James Bridle
James Bridle er britisk kunstner og skribent, bosiddende i Athen, Grækenland. Hans kunstværker er blevet købt af gallerier og institutioner samt udstillet over hele verden og på internettet. Hans skriverier om litteratur, kultur og netværk er udgivet i tidsskrifter og aviser, herunder Wired, Domus, Cabinet, The Atlantic, New Statesman, The Guardian, The Observer og mange flere, både på tryk og online. Han giver jævnligt forelæsninger på konferencer, universiteter m.v. Hans formulering af forskningsprojektet The New Aesthetic (En ny æstetik) har sat gang i diskussioner og kreative udfoldelser på tværs af mange fagområder.

Parallelt med visningen af filmen Seamless Transitions på ARoS vises soloudstillingen Apophenia med James Bridle på Galleri Image.

 

James Bridle deltager desuden i projektet og gruppeudstillingen WATCHED! Surveillance, Art and Photography, som vises i Kunsthal Aarhus fra 16. november – 31. december 2016. 

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
Lilith Performancestudio
TAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum
Københavns Kunstskole