Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

c4 projects

Dybbølsgade 60, 1721 København V

Torsdage og fredage kl. 15-18, lørdage og søndage kl. 14-17


INTO THE SOFT

Camilla Reyman, Anousha Payne

17.05.2019 - 01.06.2019
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Udstillingen INTO THE SOFT undersøger det kunstneriske samarbejde mellem de to kunstnere Anousha Payne (UK) og Camilla Reyman (DK). Samarbejdet afhænger ikke af streng konceptualitet eller teori, den undersøger derimod, hvordan intuition, tillid og generøsitet kan føre til nye skulpturer, malerier og installationer. 

Kunstnernes arbejde begynder som en korrespondance, hvor de giver hinanden et objekt eller en tekst og beder den anden om at respondere med et kunstværk, som igen kan afføde en ny respons. Ud fra de objekter, som denne samtale skaber, kuraterer de to kunstnere udstillingen. 

Anousha Payne
(f. 1991 i Southhampton) bor og arbejder i London og er uddannet fra Camberwell College of Arts, 2014. Payne arbejder primært med skulptur og maleri, hendes foretrukne materialer er keramik, tekstil, epoxy og vandfarve. Hun har for nylig deltaget i udstillinger i Paris, Frankrig og i Samara, Rusland.   

Camilla Reyman
(f. 1981 i Aalborg) bor og arbejder i København og på Møn og er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, 2013. Reyman arbejder hovedsagelig med skulptur, maleri, 3D-teknologi og installation, og hendes foretrukne materialer er planter, organisk pigment, epoxy og voks. Hun arbejder i øjeblikket på en større udsmykningsopgave på Regionshospitalet Horsens, bestilt af hospitalet og Statens Kunstfond. 

Payne og Reyman mødtes på et artist residency i Panama i 2017. De deler en interesse for forestillingen om, at alt stof besidder en form for bevidsthed. Begge er optaget af de modsætninger og forbindelser, der er mellem opfattelsen af materialitet gennem tiden og den teknologiske udvikling. 

Udstillingen er støttet af Rådet for Visuel Kunst Københavns Kommune og er en del af Art Week Copenhagen 2019.

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
Lilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
TAl R - Glyptoteket