Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Hans Alf Gallery

Holbergsgade 8, 1057 København K

MAIL: info@hansalf.com

TLF: +45 3316 2232

WEB: hansalf.com

Tirsdag-fredag 13-18, lørdag 12-15


Infinite Solitude

Natasha Kissell

16.03.2013 - 20.04.2013


Natasha Kissell: Through the Bushes, Oil on canvas.

Natasha Kissell: The Fairy and the Toad, Oil on canvas.

Natasha Kissell: Infinite Visions, Oil on canvas.

Natasha Kissell: Infinite Solitude, Oil on canvas.

PRESSEMEDDELELSE

Det er netop to år siden at den engelske kunstner Natasha Kissell havde sin første store soloudstilling i Hans Alf Gallery i København. Nu får det danske publikum igen mulighed for at opleve Natasha Kissells panoramiske malerier i udstillingen Infinite Solitude.

Natasha Kissells højteknologiske og drømmende landskaber, er en rejse ind i det moderne samfunds mest vedkommende temaer som forholdet til kultur, miljø og fællesskaber i en verden under konstant forandring. Vi møder frodige og fantasifulde landskaber og sammensurier af alskens vegetation, ofte med moderne skyskrabere og farverige vilde dyr i forgrunden. Udstillingen fører os igennem golde panoramaer og uendelige tableauer, der rummer en form for eksistentiel ensomhed, hvor grænserne er flydende og nye tendenser skyder frem med lynets hast. Natasha Kissell antyder mere end hun viser, og hendes værker er både fabulerende og urovækkende. Hun er en af de kunstnere, der formår at kommentere og fortolke nutiden i en æstetisk form, der forskyder grænserne for, hvad samtidsmaleriet kan sige, om den måde vi lever på og forholder os til vores omgivelser i dag.

Infinite Solitude vil sno sig som en gennemgribende fortælling, hvor publikum bliver taget med på en rejse igennem landskabets mange indgange i et formsprog, der både er fantastisk og psykedelisk. Landskabsmaleriet kommer her til at stå som en metafor for vores samtid i et eksperimenterende og forførende univers, der kendetegner kunstnerens værker. Via et nærstudie af den højteknologiske udvikling, der omgiver mennesket i dag, indarbejder Natasha Kissell referencer til arkitektur, filmhistorie og billedkunst. Med disse kunstneriske virkemidler formår Natasha Kissell, med sin helt personlige stil og indsigt, at gøre samfundets problemstillinger interessante for publikum og samtidig give dem en æstetisk oplevelse.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
Krabbesholm Højskole
TAl R - Glyptoteket
Kunsthøjskolen på Ærø
Kunstskolen Spektrum