Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

OK Corral

Rolighedsvej 9, 1958 Frederiksberg

MAIL: okcorralexhibit@gmail.com

TLF: +45 4162 1987

WEB: okcorral.dk

Onsdag - lørdag kl. 13-17


I will send you my deepest thoughts even though that is unsafe. XL gfame liquid home boyz juicy fantasy candy hippie kitty flipping rolling wigging dancing & bombing for love

Gallery Fist

28.11.2014 - 28.11.2014
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Det mærkelige livsstil samfund - hvad er det du beder om? Virkelige og ægte engagementer. Begær for fortsættelse, og nydelsen af at skabe. On(e) life/ offline.

Kunstner kollektivet Gallery FIST (NOR, DEN, GER, RU) vil på Ok Corral arrangere en 2-dages kooperativ Workshop, der bliver til som forberedelserne til udstillingen I WILL SEND YOU MY DEEPEST THOUGHTS EVEN THOUGH THAT IS UNSAFE. XL GFAME LIQUID HOME BOYZ JUICY FANTASY CANDY HIPPIE KITTY FLIPPING ROLLING WIGGING DANCING & BOMBING FOR LOVE. Den vil inkludere lokale kunstneriske tendenser samt ignorerede muligheder i overregionale samarbejder, for at udmatte ideen om sociale netværk i de kulturelle virkelige omgivelser. Under eksperimentet vil Gallery FIST bruge sine faciliteter til at gen- skabe et fysisk og energisk rum, centreret omkring skabelsen af et bevidst levende samfund. Ved at misbruge de globale marketingstrategier af multinationale selskaber, vil Gallery FIST transformere dem til en anden virkelighed og udvikle en bevidst tilstand af deling & undersøgelser i sig selv og andre. En Sød Cancer.

Udstillingen vil være en one-night-only præsentation og performance der åbner på fredag 28/11 fra 19:00. Galleri Fist vil her samarbejde med de København baserede kunstnere DJ HVAD (lyd) og Julie Amalie Svensson (fashion).

Kunstnerkollektivet Galleri FIST (* 2009) udvikler ekspansive multimedie installationer, forestillinger og happenings og tilpasser sig de æstetiske formater fra den digitale tidsalder. Den civiliserede kunstforståelse i den hvide kube er angivet i en nådesløs strøm af gentagende irritationer. Oplevelsen af det andet kan overskride den individuelle grænse. Gallery FIST viser skrøbeligheden af grænserne til den menneskelige civilisation med mystisk totalitet i kontrast med klare og rationelle dominerede adfærd.

OK Corral er et kunstnerdrevet projektrum og atelierfællesskab, der har til huse i Rød Lagerbygning, en tidligere værkstedsbygning i Carlsberg Byen, København. Spændvidden i OK Corrals interdisciplinære projekter går fra solo- og gruppeudstillinger med nationale og internationale billedkunstnere, åbent universitet til samarbejde med andre lokale og internationale kunstnerdrevne rum.

Skriv kommentarKøbenhavns Kunstskole
Krabbesholm Højskole
Lilith Performancestudio
Kunstskolen Spektrum
Kunsthøjskolen på Ærø
TAl R - Glyptoteket