Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

c4 projects

Dybbølsgade 60, 1721 København V

Torsdage og fredage kl. 15-18, lørdage og søndage kl. 14-17


I am Violent

Naja Maria Lundstrøm

06.04.2013 - 14.04.2013


PRESSEMEDDELELSE

I am Violent består af 30 korte sætninger som projekteres op på væggen og på skift beskriver handlinger, som kunstneren har udført. Hændelserne er taget ud af forskellige kontekster og beskriver nøgternt den egentlige handling uden at komme ind på omstændighederne eller de involverede parters øvrige handlinger. Værket fokuserer på det billede der skabes af en hændelse, når øvrige omstændigheder og fakta udelades, og dermed det ansvar der ligger i at have udført handlingen.

Naja Maria Lundstrøm (f.1981) arbejder idébaseret i forskellige medier og tager ofte udgangspunkt i refleksioner over kulturelle selvbilleder og normer. Hun er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi i 2011 samt Akademie der Bildenden Künste Wien.

c4 projects er et udstillingssted på Vesterbro i København som organiserer og kuraterer en række udstillinger, der præsenterer et mangfoldigt udsnit af den nyeste samtidskunst. Vi ønsker at fremme høj kvalitet og produktivitet og at synliggøre billedkunstnere fra både Danmark og udlandet gennem en række udstillinger, der fungerer som indspark i kunst- og samfundsdebatten.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø
TAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum
Københavns Kunstskole
Krabbesholm Højskole