Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

ARoS

Aros Allé 2, 8000 Aarhus C

MAIL: info@aros.dk

TLF: +45 8730 6600

FAX: +45 8730 660

WEB: aros.dk

Tirsdag - fredag 10-21, lørdag - søndag 10-17. Mandag 10-21 i juni, juli og august. Ellers lukket


Hvornår bliver kunst kunst?

16.09.2017 -
FACEBOOKEVENT


Glæd dig til en underholdende samtalesalon, hvor Frantz Longhi, ejer af Kähler Design, og Erlend Høyersten, direktør for ARoS, sammen med Kählers kulturchef og tidligere tv-vært Ane Cortzen inviterer gæster til en samtale med udsgangspunkt i spørgsmålet: Hvornår bliver kunst kunst?

Gæster:

Rikke Øxner:

Rikke Øxner er en rutineret og anerkendt kulturaktør efter 20 års virke i Roskilde Festival, hvor hun en årrække indgik i ledelsen, senest som musikchef. Siden 2015 har hun været Direktør for Aarhus Festuge. 

Hassan Preisler:

Med romanen Brun Mands Byrde vandt forfatter, dramatiker, radiovært og skuespiller Hassan Preisler debutantprisen i 2013. Siden har han skrevet en række teaterstykker; senest den anmelderroste forestilling om digterpræsten Kaj Munk. Hassan Preisler har desuden sit eget program på Radio24syv og en fast ugentlig klumme i Berlingske. 

Vittoria Lasorella

Vittoria er uddannet professionel danser fra London med speciale i moderne dans og hun har arbejdet som freelance danser, underviser og koreograf. Derudover er hun sangskriver og forsanger i eget band, Lady V & The Victory.

Pris kr. 65 inkl. et glas vin + entré til ARoS

Skriv kommentarKøbenhavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
Krabbesholm Højskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Kunstskolen Spektrum
TAl R - Glyptoteket