Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Huset i Asnæs

Storegade 31, 4550 Asnæs

MAIL: info@husetiasnaes.dk

TLF: +45 5965 0861

WEB: husetiasnaes.dk

Dagligt samt søn- og helligdage 13-17, mandage: lukket


HUSETs Sommerudstilling

Lone Seeberg, Dag Aronson, Anne Rolsted, Birgit Krogh, Bodil Manz, Camilla Hacke, Charlotte Krogh, Didder Geisler, Erik Warming, Hanne Løcke, Hans Helge Nielsen, Henriette Duckert, Jytte Rex, Jørgen Albrechtsen, Margrethe Agger, Ole Bjørn, Ole Finding, Poul Erik Nielsen, Torben Heron, Trine Pedersen, Troels Trier, Vuokko Johansen

18.06.2017 - 09.07.2017
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

HUSETs Sommerudstilling fyldes hele HUSET med et stort udvalg af værker af HUSETs kunstnere, som viser deres sidste nye værker. Her kan du bl.a. se maleri, keramik, vævning og skulptur.

På udstillingen vises bl.a. nye værker af Lone Seeberg. Lone Seeberg kredser i sine værker om vores væren og eksistens som menneske. Det gør hun i to malerier, som har sit fokus på kvindefigurer. Det ene værk med titlen Eve kan ses som en form for moderne ikon af Eva. Ikke en Eva, der kommer fra et ribben og må tildække sig med figenblade, men som en skikkelse, der står som sig selv, nøgen i al sin naturlighed. Det andet værk BlackandBlue bærer også referencer til den kvindelig psyke og natur, som stadig må gå på kompromis og i al sin stille styrke “snøre sig ind” for at virke stærk i en mandsdomineret verden. Lone Seeberg er meget inspireret af de gamle græske myter om de krigeriske amazoner, som måtte skære deres ene bryst af, så de bedre kunne skyde med en bue og pil.

Dag Aronson viser en ny serie landskabsbilleder fra Sejerøbugten med titlen Postkort fra Sejerøbugten. Med disse værker vil han sende en hilsen fra det smukke landskab med hav, himmel og strand. Billederne er malet efter øjebliksskitser fra områderne Sanddobberne og Høve strand, og det, der først og fremmest optager Dag Aronson i disse værker, er det det skiftende lys og farverne i landskabet.

Anne Rolsted deltager i Sommerudstillingen med en række sorte krukker i rakubrændt ler med orange flintsten. Anne Rolsted er meget fascineret af den rigdom af udtryk, der er i sten, og ikke mindst at stenene har været her så længe før os mennesker og vil være her så længe efter. De giver derfor et lille glimt af uendeligheden og en passende ydmyghed.

HUSETs kunstnere er udover Lone Seeberg, Dag Aronson og Anne Rolsted, Birgit Krogh, Bodil Manz, Camilla Hacke, Charlotte Krogh, Didder Geisler, Erik Warming, Hanne Løcke, Hans Helge Nielsen, Henriette Duckert, Jytte Rex, Jørgen Albrechtsen, Margrethe Agger, Ole Bjørn, Ole Finding, Poul Erik Nielsen, Torben Heron, Trine Pedersen, Troels Trier og Vuokko Johansen.

Skriv kommentarKøbenhavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
Krabbesholm Højskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Kunstskolen Spektrum