Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Rønnebæksholm

Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

MAIL: info@roennebaeksholm.dk

TLF: +45 5578 5340

WEB: roennebaeksholm.dk

Torsdag til søndag samt helligdage kl. 12–17


Hør om kunstnernes arbejde med planter

02.07.2017 -
FACEBOOKEVENT


Få et særligt indblik i udstillingen Planter i bevægelse, når nogle af de udstillede kunstnere gæster Rønnebæksholm og fortæller om deres værker og om vigtigheden af planter i en klimaforandret verden.

Èn af de kunstnere, hvis arbejde man kan blive klogere på, er Way-Yi Monti Lai. Lai er miljøkunstner som bor og arbejder i Hong Kong, hvor hun i en årrække har arbejdet med planter, og hvordan de bevæger sig ind og ud af vores liv. De seneste år har hun særligt arbejdet med risdyrkning, hvilket også kommer til udtryk i hendes udstillingsinstallation.

En anden af de kunstnere, som gæster Rønnebæksholm den 2. juli er australske Janet Laurence. Hun undersøger forbundne livsformer og økologier med udgangspunkt i vores forestillinger om kunst, videnskab og historie. Janet Laurence arbejder ofte stedsspecifikt og vil i forbindelse med udstillingen tage udgangspunkt i Danmark og lokalområdet.

Sammen med flere af de andre kunstnere vil samtalen give et særligt indblik i arbejdet bag udstillingen Planter i bevægelse. Snakken modereres desuden af Line Marie Thorsen, som har kurateret udstillingen.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
TAl R - Glyptoteket
Kunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole
Krabbesholm Højskole
Kunstskolen Spektrum