Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Den Frie Udstillingsbygning

Oslo Plads 1, 2100 København Ø

MAIL: info@denfrie.dk

TLF: +45 3312 2803

WEB: denfrie.dk

Tirsdag - søndag kl. 12-18, torsdag kl. 12-21. Mandag lukket.


Hesselholdt & Mejlvang

17.08.2016 -
FACEBOOKEVENT


Vi er stolte af, at kunne præsentere to helt nye bøger, som omhandler Hesselholdt & Mejlvangs kunstneriske praksis.

‘The Aryan Zebra’ er en omfattende introduktion til duoens arbejde og samtidig præsenteres kataloget til den aktuelle udstilling ‘Native, Exotic, Normal’. De to udgivelser er tænkt som en helhed, et sæt tvillinger, der komplemeterer hinanden.

‘The Aryan Zebra’ omhandler Hesselholdt & Mejlvangs værkproduktion med fokus på de sidste 10 års arbejde. Det er 150 siders billeder og tekst, der kommer omkring duoens installationer, public space projekter og udstillinger, hvilket perspektiveres teoretisk af den serbiske freelance kurator og ph.d. Maja Ciric.

‘Native, Exotic, Normal’ er mere en kunstnerpublikuation end et traditionelt udstillingskatalog. Den er bygget op omkring de samme seks hudfarvenuancer, som i totalinstallationen i Den Frie, hvor de seks udstillingssale er malet i hver sin hudfarve fra lys til mørk. Publikationen ligeledes pakket ind i hudfarver og introduceres via en tekst af Kit Leunbach. Selve billeddokumentationen er dog hengemt og kan kun skimtes delvist. Kataloget inbefatter også sattelitprojekter på Folkemødet på Bornholm og på Roskilde Festival.

Begge bøger er designet af Claus Due fra Designbolaget.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole