Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

c4 projects

Dybbølsgade 60, 1721 København V

Torsdage og fredage kl. 15-18, lørdage og søndage kl. 14-17


HEAT

Sofie Amalie Klougart

22.06.2019 - 06.07.2019
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

"For år tilbage kom jeg i besiddelse af et større antal fotoalbum og dagbøger fra en for mig ukendt person. Erhvervelsen satte mig i et dilemma, da jeg var fascineret af materialet og følte, det fortjente et efterliv, men samtidig ikke kunne publicere det af hensyn til det personfølsomme indhold. Jeg begav mig til at undersøge, hvordan jeg kunne anonymisere materialet, men jo længere tid jeg arbejdede med indholdet, jo større moralske kvaler fik jeg.
Udstillingen viser fotografierne i en form for grænsetilstand i deres kunstige nedbrydelsesprocess. De viser motiver fra fotoalbummene, som jeg har udsat for varme, hvorfor emulsionen har trukket sig sammen til tilnærmelsesvis abstrakt form. En skæbne albummene ville have mødt, om de var gået til forbrændingen". 

Sofie Amalie Klougart er en dansk kunstner og fotograf, der bor og arbejder i Oslo. Hun er uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie og Journalisthøjskole i 2013 og bevæger sig i spændingsfeltet mellem journalistik og billedkunst. Hun har modtaget en lang række priser, herunder flere ved uddelingen til 'Årets Pressefoto', og deltaget i adskillige udstillinger, blandt andet Forårsudstillingen på Charlottenborg samt med en soloudstilling på Fotografisk Center. Se mere: sofieamalieklougart.dk

c4 projects er et udstillingssted i København, som organiserer og kuraterer en række udstillinger, der præsenterer et mangfoldigt udsnit af den nyeste samtidskunst. c4 har udarbejdet et nyt to-årigt program under det overordnede tema 'intimitet'. Med en række udstillinger ønsker c4 projects at styrke sin profil med et ambitiøst og mere internationalt orienteret program. Intimitetsprogrammet vil undersøge det mentalt intime og kropsligt udfordrende, det private, troens rum og seksualitet,og det vil igennem fordybelsen i emnet intimiteter behandle og nuancere eksistensvilkår i vores samtid. Udstillingen her lægger sig i forlængelse af dette program.

Udstillingsperiode: 22/6-6/6 

Åbningstider:
Lørdag 22/6 kl. 14-17
Torsdag 27/6 kl. 14-17
Fredag 28/6 kl. 14-17
Lørdag 29/6 kl. 14-17
Torsdag 4/7 kl. 14-17
Fredag 5/7 kl. 14-17
Lørdag 6/7 kl. 14-17

Skriv kommentarTAl R - Glyptoteket
Krabbesholm Højskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Kunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio
Københavns Kunstskole