Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

LARMgalleri

Bredgade 73, 1260 København K

MAIL: galleri@larmgalleri.dk

TLF: +45 29914657 / 26809230

WEB: larmgalleri.dk

Onsdag-fredag 12-17, lørdag 12-15


Hartmut Stocker

Hartmut Stockter

06.03.2014 -
FACEBOOKEVENT


LARM Artist Talk: An Evening Celebrating This Wonderful World

I forlængelse af Hartmut Stockers udstilling på LARMgalleri, From An Affable Blackberry Pickers’s Treasure Chest, slår LARMgalleri for første gang dørene op for LARM Artist Talk: An Evening Celebrating This Wonderful World. LARM Artist Talk, er en eksklusiv mulighed for at møde kunsten og kunstneren på samme scene og få indsigt i de kreative overvejelser, arbejdsprocesser og mellemregninger, der danner baggrund for værkerne. Aftenen vil være dedikeret til Hartmut Stockter og hans underfundige alter-ego The Daytripper. Hartmut Stockter vil fortælle om sit kunstneriske virke og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Udstillingen, From An Affable Blackberry Pickers’s Treasure Chest, er et veritabelt wunderkammer af illustrationer, kataloger, håbefulde konstruktioner og bizarre opfindelser. Bag den særegne æstetik finder man en dybt engageret kunstner, som er optaget af at vise det til tider akavede forhold vi har til landskabet og naturen omkring os.

Første arrangement er torsdag den 13. marts klokken 18:00-21:00. Og man kan roligt droppe aftensmaden. Vi har bedt cateringfirmaet JUNKFOOD om, at tilberede et stykke delikat og uproblematisk natur i form af dampede Limfjordsmuslinger og hertil serveres der østrigsk hvidvin og øl fra Krenkerup Bryggeri.

Maden koster 50 kr. (børn halv pris)

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Lilith Performancestudio
Krabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
TAl R - Glyptoteket