Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Den Frie Udstillingsbygning

Oslo Plads 1, 2100 København Ø

MAIL: info@denfrie.dk

TLF: +45 3312 2803

WEB: denfrie.dk

Tirsdag - søndag kl. 12-18, torsdag kl. 12-21. Mandag lukket.


Harddisken - Special Edition

25.01.2017 -
FACEBOOKEVENT


Den Frie åbner dørene op til en aften om kunsten og den virtuelle virkelighed, når DR’s radioprogram, Harddisken, gæster udstillingsbygningen. 

I samspil med medlemmer af udstillingsaktuelle Artnode forsøger Harddisken at dechifrere forholdet mellem internettet og kunsten. Internettets udvikling samt kunstens betydning for denne debatteres, og en diskussion af kvindernes officielt set manglende tilstedeværelse eller synlighed i forhold til udviklingen foldes ud. 

Siden 1990’erne har Harddisken præsenteret og forklaret den teknologiske udvikling og givet deres lyttere indsigt i kulturelle og samfundsmæssige konsekvenser heraf. Diskussionen, foranlediget af radiovært Henrik Føhns, bliver optaget ”live-to-tape” og sendes i næstkommende udgave af Harddisken på P1.

Harddisken Special Edition er det første event i en række, hvor Den Frie og Artnode i løbet af udstillingsperioden for 404 NOT FOUND inviterer til arrangementer om internetbaseret kunst, den teknologiske udvikling og dens potentialer. 

Teknologinørder, kunstelskere, hybrider såvel som teknologi-forskrækkede og andre interesserede er alle velkomne.

Skriv kommentarKunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio