Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Den Frie Udstillingsbygning

Oslo Plads 1, 2100 København Ø

MAIL: info@denfrie.dk

TLF: +45 3312 2803

WEB: denfrie.dk

Tirsdag - søndag kl. 12-18, torsdag kl. 12-21. Mandag lukket.


HADETS SANGE

Biering/Chemnitz

12.09.2018 -
FACEBOOKEVENT


Hvordan er det nu, at det er med etik, ytringsfrihed samt personlig og kollektiv ansvarlighed i den offentlige samtale? Hvordan forholder vi os til hinanden og kommunikerer respektfuldt  i det digitale rum?

Hvad der med de sociale medier blev født som et frirum fra offentlighedens regulativer, har til tider udviklet sig til en regulær slagmark, hvor meninger ikke brydes efter gængse demokratiske spilleregler, men derimod forsvares med alle tænkelige gloser. På nettet er det gratis at sige hvad man vil og hvordan man vil det. Men hvordan opleves det, at sige det man mener uden filter, mens man ser hinanden i øjnene og foran et publikum. Det er det, som kunstnerduoen Biering/Chemnitz vil undersøge med HADETS SANGE.

MEDVIRKENDE: Netkrigere - navne tba, Performere - navne tba KONCEPT og TEKSTER: Tue Biering og Marie Rosendahl Chemnitz INSTRUKTØR: Tue Biering SCENOGRAF: Marie Rosendahl Chemnitz KOMPONIST: Kirsten Fogh Vindelev LYDDESIGNER: Rune Abel Aagaard PRODUCENT: Annette Max Hansen

HADETS SANGE korværket kan opleves i perioden d. 8.-22 September, ma.-lør kl. 19-23. HADETS SANGE installationen kan opleves i dagtimerne i DEN FRIEs åbningstid, tirs-fredag kl. 12-18, lør 12-15 & søndag kl. 12-18, entré 70 kr ved indgangen.

HADETS SANGE er støttet af: Statens Kunstfond, Wilhelm Hansen Fonden og Københavns Kommunes Scenekunstudvalg.

Biering/Chemnitz er prisbelønnede instruktør Tue Biering og scenograf Marie Rosendahl Chemnitz. Biering/Chemnitzs laver teater, installationer og udstillinger og står bag bl.a Vi er verden, Blumenbach Instituttet, Staying Alive og Familieudredning.  Blumenbach Instituttet var en installation hvor publikum skulle forberede sig på jordens undergang, Familieudredning -  en undersøgelse af duoens forældre-generations liv, i Staying Alive deltog 45 ældre mennesker, der dansede disco og fortalte om deres forhold til dans. Vi er verden, i maj 2017 blev vist på S/H, og var første del af en undersøgelse om splittelse mellem mennesker. HADETS SANGE er anden del af denne undersøgelse. Marie Rosendahl Chemnitz har skabt markante scenografier til en del anerkendte forestillinger over de senere år, bl.a. Vampire Revolution, Living Dead på S/H samt Vi er verden, en Biering/Chemnitz produktion på S/H - find mere om Marie her https://marierosendahlchemnitz.dk/. Tue Biering modtog i sæson 2018 Teaterjournalisternes pris Teaterkatten, og i juni 2018 Bikubenfondens Reumertpris som Årets Instruktør. Tue Biering er udover sit engagement i Biering/Chemnitz selvstændig instruktør samt kunstnerisk leder af FIX & FOXY. Find mere om Tue Biering her http://www.tueb.dk/.

Den Frie
Den Frie Udstillingsbygning er en af Københavns fremtrædende kunsthaller. Udstillingsbygningen er bygget og ejet af kunstnersammenslutningen Den Frie Udstilling med det grundlæggende formål og med en mere end hundredårig tradition for at præsentere publikum for det nye inden for samtidskunsten. Her præsenteres et varieret udstillingsprogram bestående af ca. 10 udstillinger årligt med både danske og udenlandske kunstnere, der alle forholder sig til tidens aktuelle emner. Huset er, som kunstnernes hus, en platform for den levende kunst og ny kunstproduktion med deltagelse af mange kunstnere og tæt dialog kunsten, kunstneren og publikum imellem.

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Lilith Performancestudio
Kunstskolen Spektrum