Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Galleri Jacob Bjørn

Thorvaldsensgade 33, 8000 Aarhus

MAIL: mail@jacobbjorn.com

TLF: +45 2324 5664

WEB: jacobbjorn.com

Onsdag - fredag kl. 12-18, lørdag kl. 12-16


GUESS

Jan S. Hansen

11.07.2015 -
FACEBOOKEVENT


Forlaget Ransby Editions og -1 og Galleri Jacob Bjørn har glæden af at invitere til boglancering af kunstnerbogen GUESS.

GUESS er en kunstnerbog af Jan S. Hansen, der samler en serie af sort/hvid fotografier taget på hans rejser, i nære omgivelser eller steder midt imellem. Fotografierne er kunstnerens observationer af en bred række af motiver: landskaber, dyr, forladte hotelværelser, vinduer og tabte sko. En større del af fotografierne viser miljøer blottet for mennesker eller liv, motiver der synes uden for tid og sted. Ved første øjekast fremstår billederne som forskelligartede og løsrevne, men en underliggende energi binder dem sammen, og skaber et udefineret indtryk af at observere verden, både foran og bagved det synlige øjeblik.

Jan S. Hansen er født i 1980, Danmark, og har igennem de sidste 15 år rejst bredt i verden. Hans praksis er baseret på selvbiografiske og sociologiske refleksioner, der kommer til udtryk i en bred række af medier så som maleri, installation, keramik og foto.

GUESS er udgivet af Ransby Editions.

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
Kunstskolen Spektrum
Københavns Kunstskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Lilith Performancestudio
TAl R - Glyptoteket