Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Politikens Forhal

Rådhuspladsen 37, 1785 København V

TLF: +45 3311 8511

Mandag - fredag 8-19, lørdag 10-16


Gudrun Hasle i samtale med Gudrun Marie Schmidt

29.08.2019 -
FACEBOOKEVENT


Politikens Forhal inviterer til Art Talk torsdag 29. august hvor Politikens kulturjournalist Gudrun Marie Schmidt møder Gudrun Hasle mødes i en samtale om den aktuelle udstilling 'Jeg har ingen ord' i Politikens Forhal.
____________

Gudrun Hasle (født 1979) bruger ofte sig selv og sin egen personlige fortælling i sine værker. Her tematiserer hun det at føle sig alene og anderledes i et samfund med et klart og tydeligt regelsæt for hvordan man bør begå sig og kommunikere.

Et omdrejningspunkt i Gudrun Hasles kunstneriske virke er nemlig det, at hun er ordblind og derfor mangler nogle væsentligste redskaber til at navigere i en verden hvor det skrevne ord dominerer. Ordblindheden fremmedgør hende, men på trods af dette – eller måske nærmere derfor – indgår ord og skrift i mange af hendes værker og stavet præcist, som kunstneren selv oplever, de skal staves.

Gudrun Hasles broderede ord og tekster er særdeles intuitive og nemme at afkode, men fulde af stavefejl. Man kan måske lige frem sige at hun bruger sin egen skrøbelighed til at belyse en almenmenneskelig sårbarhed og angst for at fejle, som gør værkerne ubærligt vedkommende.

Udstillingen ’Jeg har ingen ord’ med Gudrun Hasle kan opleves i Politikens Forhal i perioden 23. august – 19. oktober 2019.

Se kommende udstillinger og arrangementer i Politikens Forhal her: https://jppol.dk/forhallen/

Skriv kommentarKøbenhavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
TAl R - Glyptoteket
Krabbesholm Højskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Lilith Performancestudio