Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Trapholt

Æblehaven 23, 6000 Kolding

MAIL: kunstmuseum@trapholt.dk

TLF: +45 7630 0530

WEB: trapholt.dk

Tirsdag - søndag 10-17, onsdag 10-20


Grafikfestival 2015

29.03.2015 -


Grafisk design er blevet en integreret del af den måde vi indretter os på i de danske hjem - nu åbner ny festival.

Grafik er mere toneangivende end nogensinde før, derfor slår kunstmuseet Trapholt dørene op i weekenden 28.-29. marts, hvor 30 kendte og mindre kendte danske grafiske designere vil vise og sælge deres bedste værker.
Museumsdirektør på Trapholt, Karen Grøn, siger: "Festivallen er den eneste af sin art her i Danmark, og vi håber at have grundlagt en ny tradition. Grafisk design er utroligt populært i disse år - det er kunst af høj kvalitet, som det samtidig er til at betale sig fra, hvorfor mange er begyndt at orientere sig i forhold til det.

På festivallen vil de besøgende kunne købe grafik og grafisk design af højeste kvalitet, samtidig med de har mulighed for at få en direkte og personlig samtale med de professionelle grafiske designere om, hvordan tryk og grafik er blevet til.

Festivalen foregår indenfor i museets sale, hvor hver grafiker har sin egen stand. Under festivalen kan der købes plakater, tryk, tekstil, postkort, kalendere m.m, og de besøgende vil desuden få mulighed for selv at prøve kræfter med grafisk design i en praktisk workshop.

På dagen er rundvisning i Arne Jacobsens sommerhus og adgang til Trapholts aktuelle udstillinger, f.eks. Knud Odde, Fetishism in Fashion & Design og DIN udstilling.

Prisen er 80 kr. De gæster der køber billet inden festivallen åbner får samtidig en goodiebag med et eksklusivt særtryk af Kristina Dam, et eksemplar af Boligmagasinet samt et Trapholt net.

Skriv kommentarKunstskolen Spektrum
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
Krabbesholm Højskole
Kunsthøjskolen på Ærø