Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Galleri Tom Christoffersen

Skindergade 5, 1159 København K

Tirsdag - lørdag 12-18, søndag 11-16


Golden Teacher

Christian Finne

03.06.2017 - 29.07.2017
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Den strålende kemiker Sasha Schulgin kommenterede engang nogle fascinerende undersøgelser om administration af flydende DMT på myceliet af svampen GOLDEN TEACHER foretaget af et hold tyske forskere: “Du smider DMT på og du får 4-hydroxy-DMT ud, og det er psilocin. Måske hvis du smed Mickey Mouse i, du ville få 4-hydroxy-Mickey Mouse ud. Det er som om svampens psyke ikke rigtig bekymrer sig om, hvad det var, den arbejdede med. Den var simpelthen tvunget til at gøre sin hellige pligt til at 4-hydroxylere enhver tryptamin, den kom på tværs af.” 

Denne observation korresponderer direkte til Christian Finnes måde at lave værker på. Han kommer på sporet af et emne, og dette emne omsættes så i værker, der efter en tur I hans sinds- og køds-maskine omdanner emnet til sin eget private Idaho. Eller sagt på en anden måde opfylder hans behov for idiosynkratisk og nonlineær teori og praxis. 93 93/93

 Christian Finne (1974) er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi I 2005. Har udstillet både i Danmark og udlandet og senest haft den præmierede soloudstilling Flipper Danica på Bornholms Kunstmuseum i 2016-17. 

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
Kunsthøjskolen på Ærø
TAl R - Glyptoteket
Lilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum