Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Museet for Samtidskunst

Stændertorvet 3D, 4000 Roskilde

MAIL: info@samtidskunst.dk

TLF: +45 4631 6570

FAX: +45 4631 6571

WEB: samtidskunst.dk

Tirsdag, torsdag & fredag 12-17 Onsdag 12-20 Lørdag-søndag 11-16


Gløgg og Kunst

Henrik Plenge Jakobsen, Molly Haslund

14.12.2013 -
FACEBOOKEVENT


Museet for Samtidskunst vil gerne invitere på et glas gløgg i forbindelse med afrundingen af efterårets 2 solo-udstillinger med Molly Haslund og Henrik Plenge Jakobsen.
Lørdag d. 14. december vil der være 2 events i forbindelse med afslutningen af vores aktuelle udstillinger. Kl. 13.00 ved Rådhustårnet på Stændertorvet vil Henrik Plenge Jakobsen sørge for penge-regn til de juleshoppende borgere og kl. 15.30 vil Molly Haslund lave en ny performance ved Roskilde Kloster hvor der vil være mulighed for at få et lille indblik i livet bag hækken. I mellemtiden, fra kl. 13.30, vil der være mulighed for at få varmen med et glas gløgg på museet, og en sidste chance for at se husets udstillinger og tage en tur rundt i byen og se de offentlige værker. Sidste åbningsdag for udstillingerne er søndag d. 15. december.

Der vil i dagens anledning være gratis adgang på Museet.

DOLLAR-DROP -Henrik Plenge Jakobsen
Hvad sker der, når det pludselig regner ned med penge? Vil folk løbe for at gribe sedlerne, når de falder gennem luften? Og hvad gør man med penge, der på den måde kommer dumpende ned til én? Henrik Plenge Jakobsen udfører sit 'dollar drop' midt i juletravlheden i Roskilde, hvor han kaster 1000 1-dollarsedler ud fra det gamle rådhustårn på Stændertorvet.

Henrik Plenge Jakobsen: Dollar Drop-aktionen blev først udført i forstaden Herlev, hvor jeg voksede op. Siden da har jeg fra tid til anden kastet dollars ud i forskellige byer. Den 14. December vil jeg kaste penge i grams i Roskilde centrum.

GRUSOM AKT/CRUEL ACT -Molly Haslund
Molly Haslund indtager denne lørdag eftermiddag balkonen, der hviler på hækken ind til Roskilde Kloster med en afsluttende performance. Grusom Akt/Cruel Act varer ca. 25 minutter. Som en del af performancen, får man bl.a mulighed for at komme ind på klostergrunden og høre fortællinger fra bag klostermuren.

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
Kunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
TAl R - Glyptoteket