Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

c4 projects

Dybbølsgade 60, 1721 København V

Torsdage og fredage kl. 15-18, lørdage og søndage kl. 14-17


Gladiator and other portraits

Camilla Vuorenmaa

06.12.2014 - 21.12.2014
FACEBOOKEVENT


Camilla Vuorenmaa: Soldier.

Camilla Vuorenmaa: Gladiator's dream.

Camilla Vuorenmaa: Sister.

Camilla Vuorenmaa: Dia de los Muertos.

PRESSEMEDDELELSE

Værkerne, der er udarbjedet i træ, udgør en serie af portrætter, som er skabt ud fra en fortolkning og legemliggører en række universelle følelser: Tab, uløselige situationer, uskyld, skønhed, kødelighed - erfaringer, som reflekterer individets dybe menneskelighed.

Den teamstiske ramme er inspireret af billeder fra gamle blade, historiske krigsfoto og kunstnerens egne foto fra Oaxaca i Mexico. Den mexicanske indflydelse ses tydeligt i det intense farvevalg.

Vurenmaa søger gennem arbejdet med træet at finde frem til dybere niveauer og nye former inden for maleriet. Hun forener således elementer fra det skulpturelle med maleriet, når hun bearbjeder træplader med mejsel og pensel og skaber tredimensionelle enheder, der fylder rummet.

Camilla Vuorenmaa (f.1979, Finland): Vinder af den internationale solopris på Forårsudstillingen på Charlottenborg i 2013. Tidligere udstillingssteder tæller blandt andet Edsviks Konsthall i Sverige, Stockholm's Supermarket Art Fair og Young Art Biennale Hall i Helsinki.

c4 projects er et kunstnerdrevet udstillingssted i København, som organiserer og kuraterer en række udstillinger, der præsenterer et mangfoldigt udsnit af den nyeste samtidskunst fra både Danmark og udlandet.

Denne udstilling er støttet af Finnish Art Agency, Finnish Cultural Foundation, Svenska Kulturfonden og Paulo Foundation.

Skriv kommentarKunstskolen Spektrum
TAl R - Glyptoteket
Krabbesholm Højskole
Lilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole