Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

c4 projects

Dybbølsgade 60, 1721 København V

Torsdage og fredage kl. 15-18, lørdage og søndage kl. 14-17


Frivagt

Sanne Lautrup

17.11.2018 - 30.11.2018
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

I udstillingen FRIVAGT på C4 PROJECTS tager Sanne Lautrup udgangspunkt i et personligt erfaringsrum, hvorfra hun undersøger og tematiserer stilstand og bevægelse, gentagelse og insistereren med afsæt i hverdagens rytmer og rutiner.

Hendes praksis optegnes af et antal former, hun over en 10-årig periode løbende har bearbejdet. Formerne – fraklip og udklip, positive og negative konturer af inventarer fra bl.a. hjem – bevæger sig, kommenterer på sig selv og hinanden eller opløses i en kontinuerlig proces. 

Billedarbejdet bliver en måde at orientere sig i verden på, en art overlevelsesstrategi, hvor registreringer fra tilværelsen opsamles og gives en form. Med de fortløbende forskydninger af formerne afsøger hun træghed og langsommelighed dels som modstand, dels som styrke både i arbejdsprocessen og i de endelige værker.

Sanne Lautrup (f. 1975) bor og arbejder langt ude på landet. Hun har tidligere deltaget i udstillinger i Danmark bl.a. på Hans Alf Gallery Kbh.; Galleri Slugen, Esbjerg; Forårsudstillingen på Charlottenborg, Kbh. og på Kunstnernes Efterårsudstilling i Den Fri udstillingsbygning, Kbh. 

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Lilith Performancestudio
TAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole