Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Fotografisk Center

Bygning 55, Staldgade 16, 1699 København V

MAIL: info@photography.dk

TLF: +45 3393 0996

WEB: photography.dk

Tirsdag - fredag 12-18, torsdag 12-20, lørdag - søndag 12-16.


FotoForum

12.12.2019 -
FACEBOOKEVENT


Traditionen tro afholder Fotografisk Center et FotoForum i anledning af udstillingen Ung Dansk Fotografi ’19, der kan ses  mellem den 2.11 og 20.12 2019. Arrangementet er en artist talk med de seks kunstnere der deltager på udstillingen, modereret af Anna Krogh, direktør for Kunst på arbejde og gæstekurator for udstillingen.

I sit forord til udstillingens katalog skriver Krogh blandt andet følgende om kunstnerne der er med på UDF19:

”Fælles for alle seks fotokunstnere er altså deres markant sanselige og materiale-orienterede æstetik. De farvemættede, stemningsfulde billeder og taktile overflader er udsprunget af en stærk interesse for en mediespecifik billeddannelse- og fremkaldelse. Både i en tidslig og stoflig forstand. […] For kunstnerne handler det om at afdække en række erkendelsesprocesser, både metodiske og kunstneriske såvel som filosofiske. Meget er på spil, og udsagnene er markante og væsentlige”

FotoForum: UDF19 bliver afholdt torsdag d. 12. december 17-19 og koster almindelig entre – som i dagens anledning til gengæld også inkluderer et glas vin. Gratis entre for medlemmer af Fotografsik Center eller DJ:Fotograferne.

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Lilith Performancestudio
Kunstskolen Spektrum
TAl R - Glyptoteket
Krabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole