Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

c4 projects

Dybbølsgade 60, 1721 København V

Torsdage og fredage kl. 15-18, lørdage og søndage kl. 14-17


Format

Martha Skou & Louise Foo

07.03.2015 - 29.03.2015
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Udstillingen tager afsæt i en løbende proces, der handler om at designe til en mulig og nær fremtid, hvor teknologi og fysiske rum interagerer mere og mere. Udfaldet er en række fysiske værker / objekter, der fungerer som interface for en smart device applikation, der oversætter visuel information til en række lydfrekvenser. De rumlige installationer kan anskues som åbne partiturer, hvis formål er at give aktøren mulighed for intuitivt at interagere med værkerne og få en personlig og transformativ oplevelse. I applikationen anvendes en algoritme, som oversætter billede til lyd. Algoritmen bygger på tid versus frekvens. De kompositioner, der har inspireret organiseringen af objekterne er ligeledes bygget op om tid versus frekvens. Dette er den måde, hvorpå mennesker oftest har kortlagt lyd i fortiden. Hvordan vil det være i fremtiden?

Format NO. 1
I forbindelse med udstillingen vil Foo og Skou udgive Format NO 1.
Format er en mixed media udgivelse, der udforsker og foreslår nye formater.

Titel: Format NO. 1
Beskrivelse: Limited Edition litografi prints med iPhone-applikation (30 editions)

Applikationen der anvendes i udstillingen og i Format NO. 1  Er udviklet i samarbejde med programmør Johann Diedrick.
Format NO. 1 Litografi prints er printet af Anton Peitersen.

Biografi 
I deres fælles praksis mødes Louise Foo og Martha Skou i et ønske om at udforske og forstå lydens fysik og systemer. De ønsker at formidle transformationens magi gennem design af oplevelser.

Format er duoens første solo-udstilling i deres hjemby København. De har deltaget i gruppe-shows i New York på prominente undergrundssteder såsom Silent Barn og Death By Audio, hvor de deltog i Death By Audios sidste show Death By Art. Kunstbloggen "Artlovers New York" kaldte Foo og Skous installation Sound of NYC skyline "a magic, even romantic yet hardcore black and white graphic soundscape "

Foo og Skou har fået tildelt et seks måneders fellowship på New York Art Residency og Studio Foundation. Duoen er desuden inviteret til at deltage i et residency på Pioneer Works i efteråret 2015 - et kunst-og innovationscenter i Brooklyn.

Foo har studeret på Det Fynske Kunstakademi, og hun har en kandidat i kreativ brug af nye medieteknologier fra New York University. Skou har studeret Visuel Kommunikation på Det Kongelige Danske Kunstakademi, Kunstakademiets Designskole.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
TAl R - Glyptoteket
Kunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole