Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Rønnebæksholm

Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

MAIL: info@roennebaeksholm.dk

TLF: +45 5578 5340

WEB: roennebaeksholm.dk

Torsdag til søndag samt helligdage kl. 12–17


Foredrag om KULØR KUGLE KANT

09.03.2017 -
FACEBOOKEVENT


”Når man ved mere om kunstnerne og deres værker, bliver et udstillingsbesøg meget mere interessant”, er der mange der mener. Til dette foredrag er der rig mulighed for at blive klogere på den aktuelle udstilling KULØR KUGLE KANT.

Udstillingen KULØR KUGLE KANT på Rønnebæksholm viser værker af Vilhelm Lundstrøm og de tre danske samtidskunstnere Jytte Høy, Jakob Hunosøe og Jeanette Hillig

Vilhelm Lundstrøm (1893-1950) er en af hovedskikkelserne i dansk modernisme, og især er han kendt for sine malerier af opstillinger i klare farver og enkle, geometriske former. 

Til foredraget vil udstillingsinspektør på Rønnebæksholm, Anna Vestergaard Jørgensen, dykke ned i forskellige aspekter af Lundstrøms kunstneriske virke – fra de provokerende ”pakkassebilleder” til kvindeportrætterne og opstillingerne med hvide kander og orange appelsiner – og se på, hvordan tråden tages op i helt nye værker af Jytte Høy, Jakob Hunosøe og Jeanette Hillig. 

Foredraget finder sted i Herskabsstalden på Rønnebæksholm, billetter koster 50 kr. og kan købes ved indgangen. Der kræves ingen tilmelding.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Rønnebæksholms Venneforening, som forinden deltager i Venneforeningens generalforsamling.

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Lilith Performancestudio
Krabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
TAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum