Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

c4 projects

Dybbølsgade 60, 1721 København V

Torsdage og fredage kl. 15-18, lørdage og søndage kl. 14-17


Extended Family

Anna Bak, Christian Bang Jensen, Anders Bülow, Mette Clausen, Kristian Devantier, Matilde Duus, Ester Fleckner, Johanne Helga Heiberg, Mia Helmer, Niels Pugholm, Anna Samsøe, Dan Stockholm

09.12.2017 - 22.12.2017
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

EXTENDED FAMILY er en støtteudstilling for c4 projects, hvor vi har inviteret en række af vores dygtige venner, der alle har udstillet hos c4 projects siden vores pop-up start i 2011. En slags forlænget familie om man vil. Kunstnerne bidrager med værker der spænder over et bredt materialefelt: Foto, skulptur, collage, tegning, maleri, keramik, træsnit og litografi m.m. 

EXTENDED FAMILY er årets sidste udstilling hos c4 projects, og vi slutter 2017 af med et brag! Alle værker på udstillingen er til salg, så hvis du drømmer om et af Ester Fleckners træsnit, regnbuefarvet keramik af Anna Samsøe eller en original collage af Christian Bang Jensen, så er det nu, at du skal slå til! *Treat yo self* siger vi bare! 

Så kig forbi ferniseringen d. 8 december mellem kl. 17 og 21, hvor vi vanen tro har gløgg og gulddamer. Eller kom forbi i vores almindelige åbningstid i december og tjek de flotte værker!

Skriv kommentarKunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio
Krabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
TAl R - Glyptoteket
Kunsthøjskolen på Ærø