Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

OK Corral

Rolighedsvej 9, 1958 Frederiksberg

MAIL: okcorralexhibit@gmail.com

TLF: +45 4162 1987

WEB: okcorral.dk

Onsdag - lørdag kl. 13-17


Ena eller andra sidan / Ene eller anden side

Clara J:son Borg, Arngrímur Borgþórsson, Solveig Lindgren Inderbitzin, Joanna Thede, Elias Björn, Jonas Palm, Maja Gade Christensen, Jakob Kudsk Steensen

Kurator: Clara J:son Borg, Maja Gade Christensen

10.05.2014 - 24.05.2014
FACEBOOKEVENT


Ena eller andra sidan / Ene eller anden side (installation view)), 2014.

Jonas Palm: Thinesen som troldmand Spejlet.

Solveig Lindgren Inderbitzin & Joanna Thede: Breaths.

Maja Gade Christensen: Chinese Wreaths.

Clara J:son Borg: Before Salvation.

Elias Björn: Man borstar sitt har2.

PRESSEMEDDELELSE

Udstillingen Ena eller andra sidan/ Ene eller anden side er et samarbejde mellem OK Corral og CirkulationsCentralen fra Malmø. Samarbejdet mellem vores to steder er begyndt som en del af Artist Run festival som bliver holdt den 9.-11. maj i København. Festivallen fokuser på mødet mellem danske og internationale kunstnerdrevne udstillingssteder.

OK Corral og CirkulationCentralen ligner hinanden ved både at være udstillingssteder og atelierfællesskaber. Samarbejdet mellem de to steder har skabt refleksioner om vores nære og samtidig forskellige positioner.

Kuratorerne Maja Gade (OK Corral) og Clara J:son Borg (CirkulationsCentralen) har her set en mulighed for at undersøge idéen om den anden side. Kan det være et fysisk sted, er det et parallelt univers, eller er det bare bagsiden af objektet foran dig?

Inviterede kunstnere fra begge steder vil gennem deres kunstværker udvide undersøgelsen og udfolde en samtale om den ene eller anden side.

CirkulationsCentralen er en organisation som producerer og præsenterer samtidskunst og kultur. Den er beliggende i Malmø, Sverige og består af et atelierfællesskab med 24 atelierpladser og et udstillingsrum. Medlemmer af atelierfællesskabet driver og bestyrer CirkulationsCentralen.

www.cirkulationscentralen.com

OK Corral er et kunstnerdrevet projektrum og atelierfællesskab beliggende i en tidligere værkstedsbygning i den gamle Carlsberg bydel i København. Vi ønsker at afspejle ung og mangfoldig samtidskunst med up-coming kunstnere, der arbejder i forskellige medier. Vores mål er at præsentere solo- og gruppe-udstillinger af høj kunstnerisk kvalitet.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
Krabbesholm Højskole
TAl R - Glyptoteket
Kunsthøjskolen på Ærø
Kunstskolen Spektrum