Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Spanien 19C

Kalkværksvej 5A, 8000 Århus C

MAIL: lux@post5.tele.dk

TLF: +45 2230 8459

WEB: spanien19c.dk

Torsdag - søndag 13–17


Ekko-person

Rasmus Albertsen

10.11.2013 - 01.12.2013


PRESSEMEDDELELSE

En ekko-person træder frem. Følges af en anden. Forfølger ham. Han træder ud af en sort korridor for at se sig omkring og ser endnu en person. Denne person følges efter af førstnævnte.
Han har slået noget ihjel som forsøges genopbygget. Personen træder frem og følger efter den anden ind i et rum. Her gives meddelelser som er svært opfatbare i tre telefoner - den fjerde tages i brug af første person som har trådt ind blandt disse personer, der ekkoer en stemme langt fra, med stemmer, svært definerbare, svært tilgængelige. En trappe fra før dette skete forsvinder. Personen vi følger åbner en dør til, og en dør til et rum hvor en genstand bankes med et redskab. Her er en sæk med noget, og her er en stok. Stokken bruges af en person som gentager sin handling, og derfor kan konkluderes værende i sig selv et ekko af den i sig selv boende faktor; at han er i sin ekko tilstand. Døren lukkes. Resterne af et væsen som er sig selv, og ikke kan være en anden form end en form for enestående væren i sig selv ene. Dette væsen opbygges på ny, mere perfekt i dets nye form end i dets form fra før, som var perfekt, men ekko-personerne ved sig, vidende om at den nye form vil være væsenets bedste form hidtil.

Rasmus Albertsen bor og arbejder i Umeå i Sverige, Han er uddannet på Umeå Konsthögskola i Sverige og har en lang række udstillinger bag sig både i Danmark og udlandet.

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Kunstskolen Spektrum
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio