Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Organon

Store Glasvej 53, 5000 Odense C

MAIL: organonexhibitionspace@gmail.com

TLF: +45 4217 1468

Torsdag 17-20, lørdag 15-19, søndag 12-16


Early Spring

Kah Bee Chow, Moa Alskog

09.03.2019 - 28.03.2019
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Moa Alskog og Kah Bee Chow mødes over en fælles interesse for træer, blade, krybdyr, amfibier og det menneskelige blik i duoudstillingen Early Spring.

Moa Alskog præsenterer en række tegninger, der tager udgangspunkt i frøens symbolske transformation - fra at være forbundet med liv, frugtbarhed og fødsel i det gamle Egypten blev frøen djævlens håndlanger i middelalderen. Projektet er en del af en igangværende længere undersøgelse af primært vestlige mytologier og historie, hvor hun forsøger at få en bedre forståelse for, hvordan det moderne menneskes forhold til "naturen" er blevet formet.

Moa Alskog dimitterede fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2016. Hun bruger tekst, tegning, tekstil og video til at lave historier, der undersøger relationer, sprog og blik.

Kah Bee Chow præsenterer prints og eksperimenter udviklet i et improviseret mørkekammer, som hun opførte under et ophold i Marseille i efteråret 2018. Værkerne er blevet til ud fra et ønske om at arbejde responsivt med byens miljø og temperament, og projektet gør brug af planter, kasseret affald og fundet materiale fra hendes daglige vandreture.

Kah Bee Chow har base i Malmö. Hun arbejder ofte med former for indkapslinger i forhold til dyr og menneskekroppen med nøje opmærksomhed på rumlige og stedsmæssige specificiteter. Hendes arbejde med skulptur, video og tekst sammenknytter ofte forskellige begivenheder og referencer i generative tråde, som skaber fortællinger og taksonomier gennem bevægelse og strømme, etymologier og arkitektur.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum