Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Hans Alf Gallery

Holbergsgade 8, 1057 København K

MAIL: info@hansalf.com

TLF: +45 3316 2232

WEB: hansalf.com

Tirsdag-fredag 13-18, lørdag 12-15


Domino Effects: Drawings 2015

Jørgen Haugen Sørensen

28.11.2015 - 15.01.2016
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Udstillingen, der runder et begivenhedsrigt år af for galleriet, beskæftiger sig udelukkende med Jørgen Haugen Sørensens virke som tegner. I en serie af små 70 værker, alle produceret i 2015, kommenterer billedhuggeren - der i sit enogfirsindstyvende leveår på det nærmeste har overgået sig selv i kunstnerisk vitalitet - på verdenssituationen i sit vanligt ubesværede og sardoniske men altid yndefulde formsprog.

Som var målet faktisk at forene den mangfoldighed af motiver, Haugen Sørensen igennem et langt liv har udforsket, indkapsler udstillingen mesterligt tidens skælven og skrøbelighed ved at bringe alle de velkendte delelementer i spil: Manden, der er igang med sidste del af sin kvote; mængden i opløsning; kvinden, der ligger i med Tiden; konfrontationen; hundeslagsmålene og alle vidnerne. Alle er de hos Jørgen Haugen Sørensen til stede i samfundets enorme bricolage, tidens skånselsløse næve; lukket og knyttet i én, glasklar bevægelse af én af dansk kunsts vigtigste polemikere.

Domino Effects: Drawings 2015 kan ses frem til 15. januar og følges op af endnu en Jørgen Haugen Sørensen-udstilling i 2016, når Hans Alf Gallery til august slår dørene op til en veritabel tour de force i kunstnerens seneste skulpturproduktion.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
TAl R - Glyptoteket
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
Kunstskolen Spektrum
Københavns Kunstskole