Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

DIAS – Digital Interactive Art Space

Vallensbæk Station, 2665 Vallensbæk Strand

MAIL: info@diaskunsthal.dk

TLF: +45 4797 4700

WEB: diaskunsthal.dk

Monday - Sunday: 00:00 — 24:00


DIAS Lab: Too Unstable

Cameline Bolbroe, Sidse Carstens, Daniel Cermak-Sassenrath, Mogens Jacobsen, Stina Hasse, Daniel Andersen, Marie Friis Forchhammer, Ayaka Okutsu, Emilie Oksholt

26.09.2014 - 26.10.2014
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Vi tænker ikke over hverdagens maskiner før de bryder sammen. De fleste overvejer end ikke de netværk, der får ting til at køre, medmindre fx toget er forsinket. Vi sætter heller ikke spørgsmålstegn ved magtstrukturerne i medierne, medmindre en fejl i systemet berører os personligt. Nogle gange kan teknologien være gemt helt åbenlyst: usynlig, fordi den er over det hele.

I andre tilfælde synes det helt umuligt at lokalisere data. Ved at vise sprækkerne i systemet sigter vi mod at vise en ustabilitet og imperfektion, der ligger lige under overfladen.

Ved at tilbyde ustabile interfaceses, der fejrer disse 'glitches' i teknologien, inviterer vi folk ind i processen om at gøre det usynlige synligt. Ved at synliggøre disse emner,åbner vi dem op for dialog, såvel som kritik, og bringer dem ind i det offentlige rum, som de påvirker.

DIAS Lab: Too Unstable er et samarbejde mellem IT Universitetet i København og DIAS. Værkerne er skabt specielt til udstillingen.

Skriv kommentarKunstskolen Spektrum
Københavns Kunstskole
TAl R - Glyptoteket
Kunsthøjskolen på Ærø
Lilith Performancestudio
Krabbesholm Højskole