Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

DIAS – Digital Interactive Art Space

Vallensbæk Station, 2665 Vallensbæk Strand

MAIL: info@diaskunsthal.dk

TLF: +45 4797 4700

WEB: diaskunsthal.dk

Monday - Sunday: 00:00 — 24:00


DIAS Lab: Brief Encounters

Lea Buch, Nanna Rebekka, Anders Stokholm, Asta Louisa Bjerre, Christine Runøe, Astrid Villumsen, Maja Gry Brøns, Rikke Sabrina Jensen, Louise Tandrup Esbensen

17.04.2015 - 07.06.2015
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

En station er et sted for møder og forskelligheder. Dens rytmer er nogle gange kontrapunktisk, undertiden synkrone. Stationen har flere destinationer og ruter. Stationen er et sted med lyde, lugte, bevægelser, muligheder, udvekslinger, forventninger og hastige møder. Møder med hinanden, på perronen eller i toget. På vej. Fra et sted til et andet. Stationen er et mellemrum. Et mellemstop, et andet rum, mellem vores hjem og verden. Et sted for mulige møder, for hastige udvekslinger, blikke, hænder, retninger, fodtrin.

Mens vi venter på at toget kommer, lytter vi. Vi lytter til musikken fra vores telefon, til en stemme i den anden ande, til vindens susen, til annonceringer i højtalerne, blips fra rejsekort maskinen og hvinen fra toget når det ankommer til stationen. Lydende danner et baggrundstapet for vores oplevelser på stationen. Men i stationens lyde findes der også nye fortællinger og oplevelser, hvis vi lytter godt efter. DIAS lytteevent handler om stationen som et mødested og rum for fortællinger.

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Kunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole
TAl R - Glyptoteket
Lilith Performancestudio
Københavns Kunstskole