Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Overgaden

Overgaden neden Vandet 17, 1414 København K

MAIL: info@overgaden.org

TLF: +45 3257 7273

WEB: overgaden.org

Mandag - fredag: 13-17, lørdag - søndag: 11-17


Den sejrende Ikaros (Techno remix)

Christian Schmidt-Rasmussen

28.04.2017 -
FACEBOOKEVENT


Bag Tonight is Art står de fem kunsthaller Kunsthal Charlottenborg, Den Frie Udstillingsbygning, Kunstforeningen GL STRAND, Nikolaj Kunsthal og Overgaden – Institut for Samtidskunst, der sammen har arrangeret Copenhagen Art Festival i 2012 og 2015. Alle ser de det som deres fornemmeste opgave at udfolde den samtidskunstneriske palet og med Tonight is Art tilbyde publikum oplevelser ud over det sædvanlige. 

Program:

17-17.45 Overgaden – Teaterstykket Den sejrende Ikaros (Techno remix).
Christian Schmidt-Rasmussen opfører en eksklusiv udgave af teaterstykket Den sejrende Ikaros, i en radikalt anderledes remix-version med inspiration fra technomusikkens univers.

18.00 Kunstforeningen GL STRAND – Performance af DANSEatelier og cocktails fra Nohrlund
DANSEatelier gæster den aktuelle Malene Landgreen udstilling Artistic Reality. DANSEatelier består af elleve dansekunstnere, som arbejder kollektivt med dans og koreografi. 

19.00 Nikolaj Kunsthal – "Born to die" performance af Anika Lori
Kunstneren Anika Lori har skabt en særlig performance feat. Piet ensemble udviklet til indgangspartiet i den nyrestaurerede kunsthal. Der er myntethe og Gammel Dansk i baren og Julian Rosefeldts store videoværker står tændt.

20.00 Kunsthal Charlottenborg – Sound & Visuals + mad fra Apollo Bar
Den engelske kunstner Joey Holder præsenterer et VJ-sæt, hvor hun kombinerer video med elektronisk musik. Samtidig er der mulighed for at købe lækker aftensmad til en fornuftig pris i Apollo Bar ved kok Frederik Bille Brahe.

21.00 Den Frie – Koncert med Rumpistol + afterparty
En særegen nordisk afart electronica med spacede melodistumper og et pulserende beat kendetegner Rumpistol. I de senere år har han udviklet et mere dybt og tungt lydbillede, der i visse momenter bliver direkte dansabelt.

Skriv kommentarKøbenhavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Lilith Performancestudio