Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Den Frie Udstillingsbygning

Oslo Plads 1, 2100 København Ø

MAIL: info@denfrie.dk

TLF: +45 3312 2803

WEB: denfrie.dk

Tirsdag - søndag kl. 12-18, torsdag kl. 12-21. Mandag lukket.


De æstetiske fags værdi

05.10.2017 -
FACEBOOKEVENT


Sisters Hope, Den Frie Udstillingsbygning, Politiken Live og Bikubenfonden inviterer til Visionssalon om de æstetiske fags betydning i uddannelsessystemet.

Sisters Academy ønsker at diskutere de æstetiske værdiers rolle i vores samfund og skabe debat om, hvordan samfundet kan organiseres på alternative måder. I flere år har der været en tendens til at undervurdere betydningen af den æstetiske dimensions samfundsmæssige betydning og af de æstetiske fags betydning i uddannelsessystemet. 

Til Visionssalonen kaster vi os ud i en diskussion om de æstetiske fags betydning i uddannelsessystemet, og hvad disse fag betyder for menneskets og samfundets generelle udvikling. Kunne man forestille sig en verden, som højnede samtalen om menneskets relationskompetencer, empati, sanselighed og kunstneriske evner i højere grad end talen om menneskets værdi sat på formel og vurderet i tal?

Introduktion til Sisters Academy ved kunstnerisk leder af Sisters Hope Gry Worre Hallberg.

Panel:

- Susan Sheddan, leder, strateg og forsker på læringsprogrammerne ’Early years in Families’, Tate Britain og Tate Modern.

- Lisa Gjedde, Professor ved Institut for Læring og Filosofi, på Aalborg Universitet i København og leder af reCreate, Forskningscenter for Kreativ og Immersiv læring.

- Henrik Christoffersen, Økonom og forskningschef i CEPOS.Hanforsker bl.a. i den offentlige sektors økonomi og det kommunale område herunder analyser af kommunernes effektivitet samt undervisningseffekten på landets grundskoler. 

- Henrik Dahl, Liberal Alliance. Næstformand for Uddannelses- og Forskningsudvalget.

Moderator: Christoffer Emil Bruun, vært på Tidsånd på P1.

Visionssaloner er Bikubenfondens debatformat på billedkunstområdet. 

Debatten foregår på engelsk.

Skriv kommentarKøbenhavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
Krabbesholm Højskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Kunstskolen Spektrum