Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Charlotte Fogh Gallery

Mejlgade 44, 8000 Århus C

MAIL: cf@charlottefogh.dk

TLF: +45 2929 7105

WEB: charlottefogh.dk

Tirsdag - fredag 12-17, lørdag 11-15


Days Like These

HuskMitNavn

19.01.2019 - 23.02.2019
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Det er med stor glæde at vi præsenterer soloudstillingen, Days Like These, af HuskMitNavn - årets første udstilling hos Charlotte Fogh Gallery.

Udstillingen samler trådene fra en række temaer, som har været centrale for HuskMitNavns kunstneriske produktion gennem tiden, og skildrer gennem tegninger og malerier et øjebliksbillede af livet som det leves i dag. Værkerne favner bredt og kommer omkring både familien og arbejdet, vores drømme og indbyrdes relationer.

Med vanlig sans for humor, tragikomik – og ikke mindst: stor empati – spidder HuskMitNavn det moderne livs små og store øjeblikke. Udstillingen giver os glimt af hverdagen, som stiller skarpt på de betydende øjeblikke, der passerer os, uden at vi for alvor registrerer dem, men som udgør en væsentlig del af vores tilværelse.

HuskMitNavns letgenkendelige streg og underfundige humor har placeret ham som en af de mest markante og banebrydende kunstnere både i Danmark og internationalt. Hans formsprog har igennem årene udviklet sig fra graffitiens store farveflader og markante konturstreg til en helt unik malerisk stil, der kombinerer graffitiens teknikker med mere klassiske stilretninger, der leder tankerne hen på moderne mestre som Wilhelm Lundstrøm, Henry Heerup og Edward Weie.

HuskMitNavn har igennem tiden udstillet sin kunst på både danske og internationale gallerier, kunsthaller og kunstmuseer, foruden at kunstneren er repræsenteret i både offentlige og private samlinger, bl.a. ARoS, Statens Museum For Kunst, Design Museum Danmark, Ny Carlsbergfondet- og Statens Kunstfonds samlinger.

Skriv kommentarKøbenhavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
Kunsthøjskolen på Ærø
TAl R - Glyptoteket
Krabbesholm Højskole
Lilith Performancestudio