Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Ariel

Niels Hemmingsens Gade 8-10, 1153 København K


Curtain Drop

Mathilde Carbel

12.10.2019 - 23.11.2019
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Curtain Drop af Mathilde Carbel er første udstilling i ARIELs toårige udstillingscyklus, og er en ny kommisionering til ARIEL.
Mathilde Carbel studerede på CAFA, Central Academy of Fine Art, Beijing, Kina, og senere på Goldsmiths College, London, UK.  

ARIEL - FEMINISMS IN THE AESTHETICS
ARIEL er en platform og interface for udvikling og formidling af nyskabende udstillinger, centreret omkring nye forgreninger af feminismer i det æstetiske felt. Gennem en innovativ facilitering af kunstnerisk forskning søger projektet at udvide og nuancere forståelsesrammen for feltet og skabe en kontaktflade, hvor emnerne kan tilgås. Initiativet er nordisk og internationalt orienteret med et langsigtet perspektiv på at forgrene sig ud i nye samarbejder, kontekster og situationer.

ARI. Readings
Lørdag d. 12. oktober kl.14-16
Kvindernes Bygning
Gratis adgang
Tilmelding til: arielfeminisms@gmail.com

ARI. Readings er en serie af arrangementer, hvor vi orienterer os mod litteraturen som formidler og essentiel del af kunstnernes research. Ved at skabe veje ind i stoffet vil vi med ARI. Readings fostre nye samtaler og nuancere debatten i det politiske, æstetiske og sociale felt. Som en del af ARIELs outreach, er intentionen at skabe en ramme for engagement og en kontaktflade på tværs af forskningsmiljøer, civilsamfund, foreninger og kunstneriske praksisser.
Litteraturen er til dette arrangement udvalgt af Mathilde Carbel og kunstneren vil være til stede til at guide en fælles læsning.

ARIELs udstillingsplatform befinder sig i Kvindernes Bygning, hvor der eksisterer et fælles ønske om at bidrage til den offentlige debat og at samle et tværfagligt miljø omkring sig. Initiativet til Kvindernes Bygning blev til på baggrund af Kvindernes Udstilling i 1895. Selve bygningen blev tegnet af den kvindelige arkitekt Ragna Grubb og indviet i 1936.

Vi takker:
Bikubenfonden
København Kommune, Rådet for Visuel Kunst
MARI KANTER arkitekter
Nørhaven
faustlight
Flügger farver
STARK

Skriv kommentarTAl R - Glyptoteket
Krabbesholm Højskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Lilith Performancestudio
Kunstskolen Spektrum
Københavns Kunstskole