Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Astrid Noacks Atelier

Rådmandsgade 34, 2200 København N


ConcertWalk ved SCENATET

SCENATET

11.10.2013 -
FACEBOOKEVENT


Astrid Noacks Atelier inviterer på Kulturnatten d. 11 oktober 2013 til ConcertWalk med ensemble SCENATET under ledelse af Anne Berit Asp Christensen.

Med udgangspunkt i Røde Rose Kvarteret på Ydre Nørrebro skaber SCENATET en ConcertWalk, hvor små musikalske overraskelser dukker op på nøje udvalgte knudepunkter i kvarteret.

Publikum inviteres med på en kollektiv vandring gennem kvarterets underfundige, særegne og også meget forskelligartede miljøer, som denne aften kommer til at danne ramme om 6 unikke musikalske kunstværker. SCENATET har tidligere med stor succes opført deres produktion ConcertWalken. Den unikke kombination af et musikalsk program og en gåtur etablerer et anderledes møde mellem musikken og publikum end den vi kender fra koncertsalen. ConcertWalken formår at blande musikken med sine omgivelser og dermed skabes en ny og interessant situation i det grænseoverskridende område mellem kunst, musik og urbane miljøer og kulturarv.

Det er 3. gang SCENATET gæster Astrid Noacks Atelier, og vi er endnu engang stolte af at kunne præsentere en lokal kunstoplevelse af international karakter og høj kunstnerisk kvalitet.

ConcertWalken starter og slutter i Astrid Noacks Atelier i Rådmandsgade 34. Efter begivenheden vil vi gerne invitere på baggårdsbar i Astrid Noacks gamle billedhuggerværksted, hvor der vil være salg af te og kaffe, øl, vin og vand. Husk kontanter.

Og meld dig gerne til begivenheden, så vi har en idé om, hvor mange der kommer: www.facebook.com/events/508899002538531/

Læs mere om SCENATET - ensemle for kunst og musik - på: http://www.scenatet.dk/

Skriv kommentarTAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole
Lilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
Kunsthøjskolen på Ærø