Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Specta

Peder Skrams Gade 13, 1054 København K

TLF: +45 3313 0123

FAX: +45 3313 3203

WEB: specta.dk

Tirsdag - fredag 12-17:30, lørdag 11-14


Complex Elements - Scenes from a collaboration with Hermès

Andreas Schulenburg

22.11.2014 - 20.12.2014
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

I oktober 2012 indgik Andreas Schulenburg og Hermès et samarbejde om en serie vinduesudsmykninger. Andreas Schulenburg udviklede og udførte fem scener med uld og filtobjekter, scener som herefter over 18 måneder har turneret og været vist i en række Hermès butikker i Amsterdam, Milano, Toronto, Vancouver, Beverly Hills og sidst i København.

Tournéen er nu afsluttet, og i SPECTA lukkes bogen med en samlet præsentation af de fem scener fra samarbejdet. Det er en lystvandring i klare og overvældende farver som danner baggrundene for tableauer, hvor menneske og natur mødes, og hvor intet rigtig giver mening!

Samtidig med udstillingen vises et udvalg af filtede planter fra Schulenburgs serie Botanical Garden - The Natural Unreal.

Andreas Schulenburg (D/DK, 1975), er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2005, og han bor og arbejder i København. Schulenburg har en lang række udstillinger i Danmark og udlandet bag sig, ligesom han er repræsenteret i en række private og offentlige samlinger, heriblandt Aros, Ny Carlsberg fondet og Nykredit.
I maj modtog Andreas Schulenburg Silkeborg Kunstnerlegat, og han har i foråret udført en udsmykningsopgave ved et nyt handicapcenter i Grenå.

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø