Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Skjold Contemporary

P.H. Lings Allé 10, 2100 Ø

MAIL: frankalt@hotmail.com

TLF: +45 2627 4984


claus ejner: Kampstart klokken 19.00

claus ejner

09.05.2019 -
FACEBOOKEVENT


Torsdag den 9. maj inviterer Skjold Contemporary indenfor til den første af fire aftener i 2019 under parolen: Kampstart klokken 19.00. Kunstnerne er underlagt følgende benspænd: 2x45 minutter i omklædningsrum nr. 6. Mellem de to halvlege skal der være en pause på 15 minutter. 

claus ejner om sin aften i omklædningsrummet:
Jeg, claus ejner, vil lave to halvlege, der vil bestå af en kombination af performance og digtoplæsning. Eftersom man jo ikke på forhånd ved, hvorledes en fodboldkamp ender, med mindre der er matchfixing involveret, og det er der ikke i denne her kamp, så kan jeg ikke afsløre, hvorledes kampen udvikler sig og hvad resultatet bliver. Men jeg kan dog afsløre nogle af kampens nøglespillere, nemlig: 16 duploklodser, der med et kritisk blik undersøger det moderne samfunds grundstruktur, dvs. eksistensen af overklassen, middelklassen og arbejderklassen, et digt om det at være et kaffefilter, en 2 meter lang tommestok, en performance med en rulle mariekiks, og langdigtet Min hjemstavn, hvor et hav af forskellige fornuftsbetonede eksistenser i min fortolkning får taletid.

Det tilskuerne vil blive vidne til er aggressiv og offensiv angrebsfodbold, hvor der dribles uden om, begås frispark og i nogle tilfælde endda straffespark imod store og små hverdagsproblematikker, store og små eksistentielle problematikker, store og små samfundsproblematikker. Dvs., det de to halvlege kommer til at handle om, er intet mindre end det at eksistere som et moderne menneske.

I halvlegen vil der være muligt at købe nogle af mine bøger, om ikke vanvittigt billigt, så til rimelige penge, og de vil kunne blive signeret. Der er lidt for enhver smag. 

Som opvarmning til kampen vil jeg foreslå, at man læser en artikel, jeg fornyeligt har skrevet med titlen: nogle gange er det bare helt vildt urimeligt hårdt at være kunstner 

Tilmelding: Det er gratis at deltage, men vi har blot 22 pladser i omklædningsrummet, så tilmeld dig på mail til frankalt@hotmail.com

Der vil være mulighed for at nyde en øl eller vand under claus ejners performance i omklædningsrummet eller i pausen på Østerbro Stadion.

Skriv kommentarKrabbesholm Højskole
Kunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio
Kunsthøjskolen på Ærø
TAl R - Glyptoteket
Københavns Kunstskole