Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Kunsthal Charlottenborg

Nyhavn 2, 1051 København K

MAIL: info@kunsthalcharlottenborg.dk

TLF: +45 3313 4022

FAX: +45 4533 1425

WEB: kunsthalcharlottenborg.dk

Tirsdag - fredag 12-20, lørdag - søndag 11-17


Christopher Roth og Armen Avanessian - Hyperstition

31.10.2018 -


Film screening
Armen Avanessian & Christopher Roth
17–19 / 5pm-7pm
Gratis entre/Free admission

HYPERSTITION er lige dele dokumentar og kunstfilm. Lige dele konkret og abstrakt. Det er en film om tid og det narrative. Om tanker og billeder. Om planter og om det udendørs. Abduktion og Rekursion. Yoktosekunder og Platonia. Grundlag og anaerobiske organismer. Om tankens bevægelse og filosofi i antropologi, kunst, design, økonomi, lingvistik, matematik, og politik. Og tilbage til abstraktion.

HYPERSTITION handler om nogle af de mest frodige og stramme strømme af nutidige tanker. En gentænkning af filosofi og politisk teori i det 21. århundrede. Den er obligatorisk at se for alle med interesse for emner som acceleration, spekulativ realisme, xenofeminisme og meget mere.

HYPERSTITION er en film af filmskaberen Christopher Roth og teoretiker Armen Avanessian med et væld af bidrag fra anerkendte teoretikere, kunstnere, filosoffer, forfattere og mange flere.

Screeningen på Kunsthal Charlottenborg vil blive introduceret af Armen Avanessian (via Skype). Arrangementet er organiseret af Mikkel Rørbo og varer 100 min. inklusive en 8 minutters pause samt introduktion.

Skriv kommentarTAl R - Glyptoteket
Københavns Kunstskole
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
Kunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio