Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Politikens Forhal

Rådhuspladsen 37, 1785 København V

TLF: +45 3311 8511

Mandag - fredag 8-19, lørdag 10-16


Change Yourself

Jeppe Hein

26.01.2019 - 30.03.2019
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Med udstillingen ”Change Yourself” i Politikens Forhal opfordrer Jeppe Hein os til at se os selv i øjnene og erkende at al forandring starter hér. Moralen er klar og bøjet i neon, men dog uden at være belærende: vil vi skabe forandringer i vores liv eller i samfundet som helhed, må vi først og fremmest ændre vores egen tilgang og relation til den verden vi lever i. 

Udstillingen i Politikens Forhal er bygget op om en serie større installationer og enkeltstående værker. Via spejlinger og helt umiddelbare budskaber som ”You Make Me Smile” og ”You can only Change Yourself” konfronteres vi med os selv og hinanden. Udstillingen udfolder en ny og mere personlig side af kunstneren hvor det ikke alene handler om at acceptere hvad vi ser, men også om at finde styrken til at skabe de nødvendige forandringer i vores liv. 

Med afsæt i åndedrættet sætter Jeppe Hein spørgsmålstegn ved vores eksistens og væren – her og nu. Til udstillingen i Politikens Forhal inviteres publikum til at skabe ét større sammenhængende værk med blå vandfarve, som ifølge Hein vil forevige og forene vores forskellige åndedræt. 

Change Yourself kan opleves fra 25. januar til 30. marts 2019 i Politikens Forhal. Udstillingen åbner fredag 25. januar 2019 kl. 17.00. 

Vores klode er under pres. Derfor er Politikens Forhal, Jeppe Hein og Verdensnaturfonden WWF gået sammen om at skabe en t-shirt som skal inspirere til forandring med budskabet ”Change Yourself” printet på brystet. For hver solgt t-shirt går 50 kr. ubeskåret til WWF’s arbejde med at skabe en ny og bedre fremtid for kloden.

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
TAl R - Glyptoteket
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
Kunstskolen Spektrum
Krabbesholm Højskole