Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Fotografisk Center

Bygning 55, Staldgade 16, 1699 København V

MAIL: info@photography.dk

TLF: +45 3393 0996

WEB: photography.dk

Tirsdag - fredag 12-18, torsdag 12-20, lørdag - søndag 12-16.


Bogreception og Artist Talk med Per Morten Abrahamsen

19.01.2017 -
FACEBOOKEVENT


Per Morten Abrahamsen - "Monkey, The Lake and Other Lies"

Igennem mere end tyve år har Per Morten Abrahamsen haft status som en af landets mest ansete fotografer og har med sine radikale og instinktive arbejdsmetoder, skabt et ry for at være en mester indenfor portræt- og tableaufotografi. 

Som fotograf er Abrahamsen ansvarlig for ikoniske billeder af bl.a. Lars Von Trier, Bjarne Riis, CV Jørgensen, Mærsk og mange flere, og er på en konstant søgen efter det unikke i mennesker, samtidig med at han bruger dem som statister i de interne og selvbiografiske fortællinger der udgør kernen i hans grænsesøgende arbejde.

Fra en støvet og traumatiserende roadtrip eller det årelange projekt med genfortolkede barndomsminder iscenesat omkring en drømmeagtig, Københavnsk sø, til omfattende studieeksperimenter med manipuleret lys og vandindkapslede ansigter, fastholder Abrahamsens billeder en fordybelse i sine emner og en sans for skønhed i et samtidig provokerende og udfordrende bagkatalog. 

Monkey, The Lake and Other Lies samler Per Morten Abrahamsens nyere værker og understreger den centrale stemme som forbinder hans intense og omfangsrige billedverden.

Per Morten Abrahamsen: "Monkey, The Lake and Other Lies". seltmann+söhne, 168 sider. 349 kr. i Fotografisk Centers boghandel.

Skriv kommentarLilith Performancestudio
Krabbesholm Højskole
TAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum
Kunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole