Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

OK Corral

Rolighedsvej 9, 1958 Frederiksberg

MAIL: okcorralexhibit@gmail.com

TLF: +45 4162 1987

WEB: okcorral.dk

Onsdag - lørdag kl. 13-17


Blood and Soil

Samina Bazai, Julie Lænkholm, Danica Curcic, Stine Grøn, Ditte Channo

Kurator: Samina Bazai

29.06.2018 -
FACEBOOKEVENT


Velkommen til Blood and Soil - A Night of Performance at OK Corral.

A Night of Performance er et tilbagevendende format, der sætter fokus på liveperformancen, den status og udfoldelsesmuligheder på den aktuelle københavnske scene.

Anden udgave af eventet er en selvstændig videreudvikling af formatet, der søger at undersøge udstillingsrummets potentialer og kvaliteter igennem det performative.

Blood and Soil tager udgangspunkt i OK Corrals specielle arkitektur, hvor man via en bred sliske nedstiger til en mørk, underjordisk kælder. Et fugtigt, slidt rum af den slags, hvor performances traditionelt er blevet til, men også en livmoder for de spirende frø, der gror bedst i mørke, et gravkammer og en dunkel underverden.

Samina Bazai har inviteret fire performere fra hvert sit performative felt fra sang over skuespil til billedkunstnerisk forankrede praksisser. Bazai har skabt en fælles, interdisciplinær og stedsspecifik forestilling, der udforsker performancens urstof. I Blood and Soil påkalder de sig kræfter, der både opløser og drager grænser - narrative, tidslige og geografiske skel imellem her og det hinsides. I en energiudveksling med beskueren trækker Blood and Soil en streng tilbage til det, vi alle kommer af: blod og jord.

Samina Bazai er uddannet fra Det Kgl Danske Kunstakademi i 2014. I 2018 har Bazai vist performance på Eighteen Gallery i Kødbyen og senere på året på Cabaret Voltaire i Zurich, Schweitz.

Julie Lænkholm er uddannet fra Parsons New School for Design i New York. Igennem det seneste år har Lænkholm haft soloudstillinger på Tranen, Eighteen Gallery, RØM og i Politikens Forhal.

Danica Curcic er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i 2012. Hun har senest haft hovedrollen i teaterforestillingen Jeanne d'Arc på Teater Republique, og har tidligere spillet med i en lang række film og tv-produktioner.


Ditte Channo har en baggrund som gartner og arbejder som landskabsarkitekt og som greenman på filmopgaver, som seneste Pernille Fischer Christensens Unga Astrid og Michael Noers Et Bedre Liv.

Stine Grøn er netop uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium og har desuden flere uddannelser i kanalisering, healing og lydterapi bag sig.

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Kunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio
TAl R - Glyptoteket
Københavns Kunstskole
Krabbesholm Højskole