Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Vandrehallen

Hillerød bibliotekerne, Christiansgade 1, 3400 Hillerød

MAIL: kaej@hillerod.dk

TLF: +45 7232 5835

WEB: hillbib.dk

Mandag - fredag 10-19, lørdag 10-16, søndag 13-16


Artist talk: Sofie Amalie Klougart

Sofie Amalie Klougart

31.05.2018 -
FACEBOOKEVENT


Hillerød Bibliotek inviterer til artist talk d. 31. maj kl. 16-17. Her kan man møde den prisvindende fotograf og kunstner Sofie Amalie Klougart, som står bag Vandrehallens aktuelle udstilling Kaldet – landskab for myter.

Sofie Amalie Klougart er udråbt til én af sin generations mest talentfulde fotografer. Hun er uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har gjort kometkarriere som både billedkunstner og freelancefotograf for bl.a. Dagbladet Information og New York Times. 

Til torsdagscaféen fortæller hun om sin aktuelle udstilling i Vandrehallen, Kaldet – landskab for myter, hvor hun viser fotos fra Israel og Palæstina. Udstillingen er baseret på rejser til det både myteomspundne og konflikthærgede land og undersøger de mange forestillinger og fortællinger, som knytter sig til området. Til arrangementet kan man høre Klougart berette om de oplevelser, som har bragt hende helt tæt på både turismeindustrien i Jerusalem og de mennesker, som bor her til daglig – i en by, der identificeres som både krigszone og religiøs helligdom. 

Skriv kommentar